Gombos Edina a TV2 műsorvezetője volt – Meglepő, mivel foglalkozik most

Képeken a hazai sztárok, akik maguk mögött hagyták a rivaldafényt, és más szakmát választottak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gombos Edina, Prokopp Dóra vagy Palotás Petra - csak pár név azok közül, akikért annak idején egy egész ország rajongott. Mindent elértek, amit szerettek volna: ismertségre és népszerűségre tettek szert, a tévénézők szerették őket, egy idő után azonban mégis úgy döntöttek, maguk mögött hagyják eddigi életüket, hogy családjuknak szenteljék életüket, vagy valami újba, izgalmasba kezdjenek.

Gombos Edina kellemes orgánumáért és dekoratív külsejéért bizonyára sokan rajongtak és rajonganak a mai napig. A műsorvezető 11 évig a Sláger Rádió hírszerkesztő-hírolvasójaként kereste a kenyerét, majd 2002-ben a TV2-höz szerződött, ahol olyan műsorokat vezetett, mint a méltán népszerű Aktív, Magellán és a Nagytakarítás című műsor, 2010-től a FEM3 csatornán a Boszorkánykonyha, a Kétszersült és az Edina&Joshi című műsort vezette Joshi Bharattal közösen.

Gombos Edina ezzel foglalkozik

A gyönyörű, kétgyermekes édesanya és férje, a kubai származású Alberto Costafreda 2015-ben döntöttek úgy, hátrahagyják itthoni életüket, és a tengerentúlon, Floridában próbálnak szerencsét. A műsorvezető feladta 22 évnyi sikeres tévés karrierjét, barátait, hogy férjével és két gyermekével, Mirandával és Matteóval új életet kezdhessen egy másik országban. Sokan féltették a családot a nagy változástól, azonban az idő őket igazolta, remekül érzik magukat a tengerentúlon. Alberto egy nyugat-európai cég információs technológiai főnöke, Edina pedig üzletasszonyként saját üzletet irányít, emellett pedig közösségi oldalát egyfajta utazási vlogra változtatta - írja a Bors.

11 éves nagylánya, Miranda szorgalmas diák, négy nyelven beszél, és iskolai versenyeken vesz részt, a lassan négyéves Matteo pedig igazi kis csibész, aki testvérével együtt sárga öves taekwondós lett.

Nem Gombos Edina az egyedüli, aki hátat fordítva a rivaldafénynek valami teljesen újba, másba kezdett. Nézd meg képes összeállításunkban a többi műsorvezetőnőt!

Ezt is szeretjük