Felismered Pap Ritát és Bodnár Attilát? A 90-es évek sztárpárja visszatér a képernyőre

Pap Rita és Bodnár Attila a kétezres évek elején eltűnt a rivaldafényből. Most a Zenebutik csatornán térnek vissza.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pap Rita és Bodnár Attila a ’90-es évek leghíresebb énekes házaspárja volt, számtalan gyereklemezt készítettek: a Kuckó mackó, a Csovi-csovi Jasper vagy a Hápi kacsa című dalokkal hatalmas sikert arattak. 

Most visszatérnek a rivaldafénybe: vasárnaptól a Zenebutik csatornán Sztárshow című műsorukban a kilencvenes éveket idézik meg, és nemcsak zenésztársaikkal, hanem fiatal tehetségekkel is szórakoztatják a közönséget. 

Pap Rita és Bodnár Attila visszatér

- Mi minden dalunkat ketten írtuk, ezeket szeretnénk bemutatni a generációnknak - mert a 25-től 75 évesekig a mi generációnk -, és sok új dalt is írtunk, amik komoly hangvételűek, most már igazából az áll jól nekünk. 2000 óta nem sok újdonság történt, de a fiókban igen: mi írtuk otthon dalokat, ezeket most mind bemutatjuk.

pap-rita-bodnar-attila-fiatalon

- Olyan típusú énekeseket, zenészeket hívunk, akiket nagyra tartunk. Az ismertségünket arra használjuk, hogy az emberek odafigyeljenek a műsorra, de nem önzően rólunk szól, egyre jobban át fogjuk adni a színpadot a fiatalabbaknak vagy a tehetségesebbeknek. Ismert sztárokat és majd ezután ismert tehetségeket hívtunk - mesélte a Mokkában Bodnár Attila.

pap-rita-bodnar-attila-2020
Fotó: TV2/Mokka

Bodnár Rita szerint nagyon sok tehetséges zenészben nincs meg az a fajta képesség, hogy meg tudja ismertetni magát, nekik is szeretnének segíteni. 

Karda Beáta 70 éves lett

Képes összeállításunkban megnézheted Karda Beát ritkán látott, fiatalkori fotókon. Nem csoda, hogy a ’70-es években itthon és külföldön is bolondultak érte, a fiatal, gyönyörű, szőke nő hollywoodi filmsztárnak vagy az ABBA együttes szőke énekesnőjének helyére is beillett volna. 

Tudod, ki a gyönyörű, szőke, magyar énekesnő a fotón? Ma a 70. születésnapját ünnepli

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük