Mohamed Fatima újra szerelmes: a jóképű Gáborral már az eljegyzést tervezik
Mohamed Fatimára nyolc hónappal ezelőtt talált rá a szerelem az interneten.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mohamed Fatima 1997-ben robbant be a magyar könnyűzene világába a Fekete vonat énekesnőjeként. A formáció feloszlása után szólókarrierbe kezdett. 2012-ben feltűnt a TV2 tehetségkutatójában, a The Voice című műsorban. A nagy áttörést Nem baj című slágere hozta meg számára, melyet azóta is gyakran hallhatunk felcsendülni a rádióban.

Bár az énekesnő nyitott és közvetlen személyiség, a magánéletét óvja a reflektorfénytől, előző párjaival nem sokszor mutatkozott nyilvánosan, és a közösségi médiában sem posztolt róluk fotót. Ám most le sem tudná tagadni, hogy rátalált a szerelem, hiszen sugárzik a boldogságtól.

Mohamed Fatima és új párja

Előző komoly kapcsolata három évig tartott, és korántsem volt felhőtlen. Az aranytorkú sztár az RTL Klub Reggelijében árulta el, hogy miután véget ért, teljesen elbizonytalanodott abban, hogy egyáltalán szüksége van-e bárkire is az életében.

- Azt kértem a mindenségtől, hogy akkor inkább ne legyen senkim. Legyek boldog, legyen harmónia bennem, de akkor még azt gondoltam, hogy nem feltétlenül egy párkapcsolat adta volna meg ezt - mesélte az adásban.

A 39 éves előadó kívánságát nem hallgatták meg az égiek. Nyolc hónappal ezelőtt betoppant az életébe új kedvese, Gábor, akivel az interneten ismerték meg egymást.

- Volt egy közös pontunk: ő is elég hamar elveszítette az édesanyját, mint én. Aztán elkezdtünk beszélgetni egy közösségi oldalon. Nagyon kedvesen beszélt velem, sokkal személyesebben közelített hozzám, mint addig bárki.

A férfinak eleinte fel kellett kötnie a nadrágját, ugyanis kiszemeltje nagyon bizalmatlan volt vele, több hónapig nem is találkoztak személyesen. Utólag kiderült, hogy nem volt ok az aggodalomra, hiszen első látásra egymásba szerettek. 

- Hosszú távra tervezzük a dolgokat, már szóba került az eljegyzés, nagyon szeretnénk összekötni az életünket. A baba is felmerült, de mindent a maga idejében.

Kunovics Katinka 60 kilós fogyása

Kunovics Katinka, a Romantic énekesnője évek óta küzd a kilókkal. Az elmúlt években előfordult, hogy hirtelen fogyott valamennyit, de súlyát nem sokáig tudta tartani. Volt, hogy 125 kilót mutatott alatta a mérleg. Ez már a múlté, 60 kilótól szabadult meg. 

Ezt is szeretjük