A Drága örökösök sztárja válása után pár hónappal újraházasodott: eddig titkolta

Varga Balázs decemberben mutatta meg először párját a nyilvánosságnak. Február elején titokban össze is házasodtak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Drága örökösök Józsija, Varga Balázs 2022 októberén nyilatkozott először arról, hogy kislánya édesanyjával tönkrement a házasságuk, nyáron elköltözött a családi otthonból, és beadták a válási papírokat. 

December végén arról számolt be, újra szerelem van az életében, januárban pedig egy újabb örömhírt osztott meg az Instagramon: megkérte Zsófi kezét.

Varga Balázs esküvője

Teljesen biztos volt benne, hogy Zsófi személyében megtalálta élete párját, így nem akart sokat várni az esküvővel. A legnagyobb titokban, Varga Balázs névnapján, február 3-án összeházasodtak.

- Az esküvőnk is olyan gyönyörű és kalandos volt, mint az életünk. Nem szerettünk volna nagy csinnadrattát, csak egy szűk körű ceremóniát a családdal és a tanúkkal - kezdte a Story magazinban a színész.

A cikk az ajánló után folytatódik

Két és fél éves kislánya, Zoé is fontos szerepet töltött be a nagy napon, ő vitte be a gyűrűket. A kislány gyönyörű ruhát kapott, édesapja könnyekig hatódott, amikor meglátta benne.

Varga Balázs és kedvese, Zsófi 2022 decemberében a Reggeliben.
Varga Balázs és kedvese, Zsófi 2022 decemberében a Reggeliben.
Fotó: RTL/Reggeli

- Ahogy vonult be a meseszép kis ruhájában, a hosszú kis hajával, elsírtam magam a meghatottságtól. Mosolygott, rám kacsintott, és ügyesen, nagyon koncentrálva letette a gyűrűket az asztalra.

Az ceremónia előtti meghitt pillanatot jó pár izzasztó előzte meg. Egész télen nem esett a hó, az esküvőjük napján viszont hatalmas pelyhekben esett. A színész ünneplőcipője elkeveredett, és a zenével is gond volt. Az utolsó pillanatokban simították el a dolgot, így végül minden tökéletesen alakult.

Nézd meg 2022 sztáresküvőit!

Képes összeállításunkban mutatjuk azokat a hazai hírességeket, akik 2022-ben tartották az esküvőjüket. Köztük van Pély Barna, Hosszú Katinka és Pál Dénes is.

Ezt is szeretjük