A Drága örökösök színésze ősszel jelentette be válását: új párját máris eljegyezte
Varga Balázs és barátnője a közösségi oldalaikon jegygyűrűs fotóval tudatták, hogy össze fognak házasodni.

varga-balázs-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Drága örökösök Józsija, Varga Balázs hatalmas örömhírről számolt be a közösségi oldalain tegnap: jegygyűrűs fotóval jelentette be, hogy eljegyezte kedvesét.

A Facebook- és Instagram-bejegyzéshez csak annyit írt, hogy igen, valamint az Úristen, házasodunk hashtaggel is ellátta a posztot. Ide kattintva nézheted meg az oldalán.

Varga Balázs eljegyzése

A színész nem olyan régen állt ki a nyilvánosság elé új párjával, Zsófival az oldalán decemberben láthattuk először. Akkor elárulták, egy közös munka hozta össze őket - mindketten az esküvők világában dolgoznak, Zsófi fodrászként, Varga Balázs ceremóniamesterként.

Elsőre szimpatikusak voltak egymásnak, olyannyira megvolt az összhang, hogy hamar felgyorsultak köztük az események: nem vártak sokat az összeköltözéssel, és azzal sem, hogy Zsófi megismerkedjen előző kapcsolatából született kislányával.

A sorozatsztár októberben még kevésbé örömteli hírekről számolt be, elárulta, hogy nyáron különköltözött a családjától, és arról is beszélt, hogy feleségével beadták a válókeresetet. Válásukat azóta már hivatalosan is kimondták.

Vasvári Vivien eljegyzése

Vasvári Vivien gyűrűs menyasszony lett Balin, ahonnan 2022. december 29-én jelentkezett be. Az egzotikus nyaralás örökre emlékezetes marad a szőke sztár számára, ugyanis párja eljegyezte. 

Cover-fotó: RTL/Drága örökösök 2019

Ezt is szeretjük