A Drága örökösök színésze ősszel jelentette be válását: új párját máris eljegyezte

Varga Balázs és barátnője a közösségi oldalaikon jegygyűrűs fotóval tudatták, hogy össze fognak házasodni.

varga-balázs-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Drága örökösök Józsija, Varga Balázs hatalmas örömhírről számolt be a közösségi oldalain tegnap: jegygyűrűs fotóval jelentette be, hogy eljegyezte kedvesét.

A Facebook- és Instagram-bejegyzéshez csak annyit írt, hogy igen, valamint az Úristen, házasodunk hashtaggel is ellátta a posztot. Ide kattintva nézheted meg az oldalán.

Varga Balázs eljegyzése

A színész nem olyan régen állt ki a nyilvánosság elé új párjával, Zsófival az oldalán decemberben láthattuk először. Akkor elárulták, egy közös munka hozta össze őket - mindketten az esküvők világában dolgoznak, Zsófi fodrászként, Varga Balázs ceremóniamesterként.

Elsőre szimpatikusak voltak egymásnak, olyannyira megvolt az összhang, hogy hamar felgyorsultak köztük az események: nem vártak sokat az összeköltözéssel, és azzal sem, hogy Zsófi megismerkedjen előző kapcsolatából született kislányával.

A sorozatsztár októberben még kevésbé örömteli hírekről számolt be, elárulta, hogy nyáron különköltözött a családjától, és arról is beszélt, hogy feleségével beadták a válókeresetet. Válásukat azóta már hivatalosan is kimondták.

Vasvári Vivien eljegyzése

Vasvári Vivien gyűrűs menyasszony lett Balin, ahonnan 2022. december 29-én jelentkezett be. Az egzotikus nyaralás örökre emlékezetes marad a szőke sztár számára, ugyanis párja eljegyezte. 

Vasvári Vivient 3 év után eljegyezte a párja: Zsigmonddal szerelmes fotón mosolyognak Balin

Vasvári Vivien az Instagram-oldalán adta hírül, hogy párja, Zsigmond három év után eljegyezte.

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL/Drága örökösök 2019

Ezt is szeretjük