Orosz Barbara egy évig titkolta párját: a Mokka műsorvezetője elárulta, kibe szeretett bele
Orosz Barbara tavaly szeretett bele párjába, akivel hatalmas boldogságban töltik együtt az ünnepeket.

orosz-barbara-coverkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Orosz Barbara nem sokszor oszt meg információkat a magánéletéről. Párját, akivel több mint egy éve vannak együtt, egészen mostanáig semmit nem mondott.

A TV2 műsorvezetője a HOT! magazinnak mesélt arról, hogy ki a titokzatos férfi az életében. 

Orosz Barbara párja

A 43 éves tévés alig várja a karácsonyt, amelyet szerelmével és a családjával együtt tölt majd. Arról is beszélt, párjával hogyan ismerkedtek meg.

-Tavaly ősszel szerettünk egymásba a párommal, így karácsonykor a szentestét még külön töltöttük, mindenki a saját családjával ülte körül az ünnepi asztalt. 

Nagyon boldog, hogy választottja családjával is megtalálta a közös hangot, akik családtagként kezelik a Mokka műsorvezetőjét.

- 26-án utaztam ki Franciaországba, amikor bemutatott a családjának, akikkel csodás napokat töltöttünk. Az idei egészen más lesz: együtt leszünk Cserépfaluban az én családommal, akik az első találkozás óta családtagként szeretik a páromat, és bár franciául és angolul kommunikálunk, ez senkinek nem okoz problémát.

orosz-barbara
Fotó: TV2/Mokka

A Mokkából az is kiderült, hogy Orosz Barbarát a párja el is jegyezte, a gyűrűre műsorvezetőtársa, Istenes László hívta fel a nézők figyelmét. December 13-án ünnepelte a 43. születésnapját, utána két nappal kérte feleségül a szerelme. Az már csak véletlenül bukott ki belőle, hogy úgy tervezik, márciusban az esküvőt is megtartják. 

Feke Pál párjával az Operaházban

2021 májusában derült ki, hogy Feke Pál életébe válása után ismét beköszöntött a szerelem: a színész és gyermeke édesanyja, Gyenesei Leila 2020 végén jelentették be, hogy elválnak egymástól. Új párjával, a műsorvezető Mészáros Nórával először a Fővárosi Nagycirkuszban fotózták le. Nagyon óvták a friss kapcsolatot, 2022 áprilisáig nem vállaltak közös címlapfotózást.

Cover-kép: TV2

Ezt is szeretjük