Feke Pál szerelmes fotón a párjával: Nóra gyönyörű volt az Operaházban
Feke Pál ritka közös képen mutatta meg szerelmét. Nórával több mint egy éve alkotnak egy párt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

2021 májusában derült ki, hogy Feke Pál életébe válása után ismét beköszöntött a szerelem: a színész és gyermeke édesanyja, Gyenesei Leila 2020 végén jelentették be, hogy elválnak egymástól. 

Új párjával, a műsorvezető Mészáros Nórával először a Fővárosi Nagycirkuszban fotózták le. Nagyon óvták a friss kapcsolatot, 2022 áprilisáig nem vállaltak közös címlapfotózást.

Feke Pál párjával az Operaházban

Azóta sem láthatjuk őket sűrűn együtt, nem árasztják el szerelmes szelfikkel és fotókkal a közösségi médiát sem. Néha tesznek csak kivételt, ilyen volt az az este is, amelyet közösen töltöttek a Magyar Állami Operaházban. Puccini művét, a Bohéméletet nézték meg, az előadás előtt készült szerelmes fotójukat Feke Pál az Instagramon is megmutatta. Ide kattintva nézheted meg azt az oldalán.

Utoljára márciusban posztolt kedveséről, akkor egy mosolygós képpel tudatta a követőivel, milyen jól érzi magát Nórával.

Tavasszal a Story magazinnak meséltek részletesebben a kapcsolatukról. Már az első randijuk végén kézen fogva sétáltak. Olyan erővel hatott rájuk a szerelem, és annyira megvolt köztük az összhang, hogy két hét után összeköltöztek. 

Pásztor Anna új párja

Pásztor Anna harminc év együttlét után 2020 decemberében jelentette be, véget ért a kapcsolata két gyermeke édesapjával, Galotti Balázzsal. A Femina Szókimondó című, új videósorozatában két évvel a szakításuk után árulta el, újra párkapcsolatban él.

Ezt is szeretjük