Vasvári Vivient 3 év után eljegyezte a párja: Zsigmonddal szerelmes fotón mosolyognak Balin
Vasvári Vivien az Instagram-oldalán adta hírül, hogy párja, Zsigmond három év után eljegyezte.

vasvari-vivien-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasvári Vivien gyűrűs menyasszony lett Balin, ahonnan 2022. december 29-én jelentkezett be.

Az egzotikus nyaralás örökre emlékezetes marad a szőke sztár számára, ugyanis párja eljegyezte. 

Vasvári Vivien eljegyzése

„Régóta nem nyilatkozom a magánéletemről, de most szeretnék egy kis betekintést engedi a párkapcsolatomba. 

A mai világban sokszor ami nehézkes, kihívásokkal teli, azt eldobjuk magunktól, mely hibákba az elmúlt években mi is beleestünk a párommal, Zsigmonddal. Igazából soha nem engedtük el egymás kezét, és az elmúlt évben sokat tettünk azért, hogy ma nagy örömmel megoszthassam veletek, hogy három év után úgy döntöttünk, hogy véglegesen összekötjük az életünket. A hír igaz, IGENT mondtam!” - írta közösségi oldalán a 32 éves sztár. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Vasvári Vivient a VIASAT 3 2017 szeptemberében elstartolt, Feleségek luxuskivitelben című reality műsorában ismerte meg az ország. Akkor már egy hároméves kislány, Ariana édesanyja volt, és Szegedi Fecsóval élt együtt, akivel 2018-ban házasodtak össze. Az esküvő előtt, az év áprilisában jött világra kisfiuk, Edward. 2019 szeptemberében mindenkit meglepett, hogy elváltak útjaik, mégpedig meglehetősen viharosan. 

Mára nemcsak Vasvári Vivien talált új társra, hanem Szegedi Fecsó is. 2021 karácsonyán meg is kérte Barátnője, Bea kezét, aki egy kisfiút hozott a kapcsolatukba. A párnak tavaly a közös gyermeke is megszületett: ahogy Edward, úgy októberben Elliot Ferenc is Amerikában látta meg a napvilágot, hogy amerikai állampolgár lehessen. 

Vasvári Vivien anyukája

Hogy Vasvári Vivien honnan örökölte a szépségét, az nem kérdés: az anyukájától. Édesanyja, Ágnes 1985-ben a Miss Hungary szépségverseny döntőjébe is bekerült, amit végül Molnár Csilla nyert.

Cover-fotó: Instagram/Vasvári Vivien

Ezt is szeretjük