A Drága örökösök színésze nyáron költözött el családjától: új párját először mutatta meg

A Drága örökösök Józsiját alakító Varga Balázsra válása után hamar rátalált a szerelem.

varga-balazs-coverkep
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Varga Balázs, a Drága örökösök sorozat sztárja nehéz időszakot tudhat a háta mögött. Nyáron elköltözött a családjától, feleségétől pedig hivatalosan is elvált. 

A színész újra szerelmes, és le sem tagadhatná a boldogságát. A Bestnek mesélt először új kapcsolatáról, és a hetilapnak mutatta meg először új párját. 

Varga Balázs párja

Varga Balázs kislánya, Zoé még csak kétéves volt, amikor a sztár nyáron összepakolt, és végleg elköltözött otthonról. Nem sokkal később ismét szíven találta Ámor nyila.

varga-balazs-parja
Fotó: RTL/Reggeli

- Nyáron elköltöztem az addigi közös lakásból, azóta pedig már a válást is jogerősen kimondták. Bevallom, időközben a szerelem is újra rám talált, Zsófival mindketten az esküvői szektorban dolgozunk, én ceremóniamesterként, ő pedig fodrászként.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Párjával már az első pillanatokban egyértelmű volt a köztük lévő vonzalom.

- Egy közös munkán találkoztunk hónapokkal ezelőtt, és rögtön szimpatikusak voltunk egymásnak. Már akkor sokat nevettünk. Utána pedig felgyorsultak az események, mert bizony már együtt is élünk, a kislányomat, Zoét is jól ismeri. Nagyon szerelmes vagyok, és alig vártam, hogy világgá kürtölhessem.

A vörös hajú nőben megtalálta élete szerelmét, akinek ugyanazok az értékek fontosak az életben, mint a színésznek.

- Zsófival hasonló az értékrendünk, ő is rendkívül családcentrikus, és imádja a gyerekeket. Kislányos apukaként ez nekem nagyon fontos szempont a párválasztásnál. Aztán a munkánkban is vannak metszéspontok, közösek a céljaink.

Az már csak hab a tortán, hogy kislánya is megtalálta a közös hangot szerelmével, Zsófival. 

Feke Pál párja

2021 májusában derült ki, hogy Feke Pál életébe válása után ismét beköszöntött a szerelem: a műsorvezető Mészáros Nórával először a Fővárosi Nagycirkuszban fotózták le. Nagyon óvták a friss kapcsolatot, 2022 áprilisáig nem vállaltak közös címlapfotózást, de azóta is ritkán látni őket együtt. 

Feke Pál szerelmes fotón a párjával: Nóra gyönyörű volt az Operaházban

Feke Pál ritka közös képen mutatta meg szerelmét. Nórával több mint egy éve alkotnak egy párt.

Elolvasom

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük