A Drága örökösök színésze nyáron költözött el családjától: új párját először mutatta meg
A Drága örökösök Józsiját alakító Varga Balázsra válása után hamar rátalált a szerelem.

varga-balazs-coverkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Balázs, a Drága örökösök sorozat sztárja nehéz időszakot tudhat a háta mögött. Nyáron elköltözött a családjától, feleségétől pedig hivatalosan is elvált. 

A színész újra szerelmes, és le sem tagadhatná a boldogságát. A Bestnek mesélt először új kapcsolatáról, és a hetilapnak mutatta meg először új párját. 

Varga Balázs párja

Varga Balázs kislánya, Zoé még csak kétéves volt, amikor a sztár nyáron összepakolt, és végleg elköltözött otthonról. Nem sokkal később ismét szíven találta Ámor nyila.

varga-balazs-parja
Fotó: RTL/Reggeli

- Nyáron elköltöztem az addigi közös lakásból, azóta pedig már a válást is jogerősen kimondták. Bevallom, időközben a szerelem is újra rám talált, Zsófival mindketten az esküvői szektorban dolgozunk, én ceremóniamesterként, ő pedig fodrászként.

A cikk az ajánló után folytatódik

Párjával már az első pillanatokban egyértelmű volt a köztük lévő vonzalom.

- Egy közös munkán találkoztunk hónapokkal ezelőtt, és rögtön szimpatikusak voltunk egymásnak. Már akkor sokat nevettünk. Utána pedig felgyorsultak az események, mert bizony már együtt is élünk, a kislányomat, Zoét is jól ismeri. Nagyon szerelmes vagyok, és alig vártam, hogy világgá kürtölhessem.

A vörös hajú nőben megtalálta élete szerelmét, akinek ugyanazok az értékek fontosak az életben, mint a színésznek.

- Zsófival hasonló az értékrendünk, ő is rendkívül családcentrikus, és imádja a gyerekeket. Kislányos apukaként ez nekem nagyon fontos szempont a párválasztásnál. Aztán a munkánkban is vannak metszéspontok, közösek a céljaink.

Az már csak hab a tortán, hogy kislánya is megtalálta a közös hangot szerelmével, Zsófival. 

Feke Pál párja

2021 májusában derült ki, hogy Feke Pál életébe válása után ismét beköszöntött a szerelem: a műsorvezető Mészáros Nórával először a Fővárosi Nagycirkuszban fotózták le. Nagyon óvták a friss kapcsolatot, 2022 áprilisáig nem vállaltak közös címlapfotózást, de azóta is ritkán látni őket együtt. 

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük