A mi kis falunkban Szifon slampos felesége: a való életben gyönyörű díva Lévay Viktória

Lévay Viktória színésznő, a sorozat Marcsija ilyen szép a valóságban.

levay-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lévay Viktória 1998-ban, Benedek Miklós osztályában diplomázott a Színház- és Filmművészeti Főiskolán.

2012 óta szabadúszó, rendszeresen szerepel a Játékszín előadásaiban, ahol férje, Bank Tamás színész a színigazgató. 

Lévay Viktória így néz ki a valóságban

Lévay Viktória a kamera előtt is otthonosan mozog, a 48 éves színésznő korábban olyan produkciókban szerepelt, mint az Ámbár tanár úr, a Kalózok, az Ötvenéves találkozó, a Szeszélyes vagy a Gálvölgyi show. 

Lévay Viktória A mi kis falunkban.
Lévay Viktória A mi kis falunkban.
Fotó: RTL Klub/A mi kis falunk

2017 óta az RTL Klub sikersorozatában, A mi kis falunkban láthatják a nézők, ő alakítja Szifon slampos feleségét, Marcsit. A sztár, aki a valóságban gyönyörű díva, egyáltalán nem bánja, hogy ilyen karaktert kell hoznia, sőt, kimondottan élvezi. 

- Hajnali felkelés utáni arccal és fésülködés nélkül készen vagyok a forgatásra, sminkelni nem kell semennyit sem. A kollégákkal élvezzük ezt az állapotot, kicsit elengedjük magunkat, sőt még rá is játszunk: egy kis kék körömlakkal, kellékekkel hozzuk a figurát - mesélte a Hot! magazinnak.   

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A színésznő a való életben nagyon is ad magára, sportol, egészségesen étkezik, szépen öltözik.

- Igyekszem odafigyelni magamra, a futás a mentális egészséget is képes karban tartani. Az étkezésekre is ügyelek. Na jó, néha jöhet egy kis házi kolbász. A színészek étkezése egyébként szabályozott: előadás előtt nem ehetnek, mert elnehezülnek. Viszont szünetben kell a szénhidrátlöket, hogy végig bírjuk az előadást. 

Lévay Viktória dívaként ragyog egy premieren.
Lévay Viktória dívaként ragyog egy premieren.
Fotó: Profimedia

Lévay Viktória két gyermek édesanyja, lánya, Lili már hetedéves a Táncművészeti Egyetemen, fia, Bálint pedig informatikát tanul, és kisfilmeket készít. 

Lovas Rozi a sorozatban és a való életben

A színésznő az országos hírnevet a 2017-ben indult, A mi kis falunk című sorozatnak köszönheti, amelynek hatodik évada 2021. október 2-án ért véget. Füleki polgármester (Csuja Imre) jobbkeze, Bodri Gyuri (Lengyel Tamás) párja imádja a csatokat és a hajdíszeket. Lovas Rozi a való életben nagyon dögös és elegáns is tud lenni.

Lovas Rozi ilyen dögös is tud lenni: felismered A mi kis falunk színésznőjét?

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük