A mi kis falunk Répa Sanyijának gyönyörű a családja: feleségével szerelem volt első látásra

Mészáros Tibor a sorozatban kelekótya agglegényt játszik, a valóságban háromgyermekes családapa.

Mészáros Tibor családja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mészáros Tibornak gyönyörű családja van, ellentétben azzal a karakterrel, amelyet A mi kis falunkban alakít. A Gyulán született színész 2020-ban csatlakozott az RTL Klub sorozatának szereplőgárdájához, mint a Répa testvérek egyike.

Ha jellemezni kéne figuráját, Répa Sanyit, az esetlen és kétbalkezes jelzők egyből eszünkbe jutnának róla, ahogy az is, hogy bár sokszor ügyetlenkedik, mindig a jó szándék vezérli. 

Mészáros Tibor családja

Erősen dadog, ami ugyan kiváló humorforrás, nagy kihívás egy színész számára, hiszen meg kell találni a tökéletes egyensúlyt, hogy a beszédhiba ne legyen se túl sok, se túl kevés. Mészáros Tibor persze lazán vette az akadályt, már gyerekként tudta, a színpadi világ vonzza. 

12 évesen a Békéscsabán működő Csabai Színistúdió tagja lett, majd a diploma megszerzése után a debreceni teátrumé. A városhoz nem csak karrier szempontjából kötődnek szép emlékei, itt ismerte meg a feleségét. Kapcsolatuk Krajcsi Nikolett színésznővel egy előszilveszteri buli során pecsételődött meg.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

- Odamentem, megláttuk egymást a szórakozóhely üvegablakán át, és eldőlt minden. Azt mesélte, úgy érezte, hogy megérkeztem, és meglátta bennem a férfit. Másnap már egy pár voltunk - emlékezett vissza Mészáros Tibor a Story magazinban 2022 áprilisában.

Mindketten tudták, megtalálták az igazit, így nem vártak sokat a családalapítással. Három hónappal később megfogant első gyermekük, Boróka. A kislány hatéves volt, amikor szülei egybekeltek, ő vitte az oltárhoz a gyűrűket. 

Mészáros Tibor, A mi kis falunk Répa Sanyija.
Mészáros Tibor, A mi kis falunk Répa Sanyija.
Fotó: RTL Klub/A mi kis falunk

Az esküvőn Nikolett hasában már ott volt második gyermekük, Bence, 2022 elején pedig öttagúra bővült a család. Legkisebb gyermekük, Bánk februárban jött a világra. Az idill jellemzi a mindennapjaikat, és bár a családfő munkájából adódóan sokat forgat, és vidéken játszik, amikor otthon van, mindenből százszázalékosan kiveszi a részét.

- Én vagyok az a férfi, aki imád mosogatni, és a vasárnapi húslevest is csak én főzhetem meg. Nem csak fürdetem őket, hanem együtt fürdök a gyerekekkel, bevásárolok, nyírom a füvet.

A mi kis falunk szereplői a valóságban

A közmunkás Szifon feleségét, Marcsit, akit a férje következetesen Évának hív, Lévay Viktória alakítja. Április végén ünnepelte a 47. születésnapját, az ebből az apropóból készült fotója láttán meg nem mondanánk, hogy őt látjuk a sorozatban. A színésznő a való életben egy gyönyörű, nagyon csinos nő. Képes összeállításunkban nemcsak az ő átalakulását láthatod, hanem A mi kis falunk több szereplőjének sorozatbeli és civil képét is.

A mi kis falunkban a közmunkás Szifon felesége: valójában gyönyörű nő Lévay Viktória

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: RTL Klub/A mi kis falunk

Ezt is szeretjük