A mi kis falunkban ő a magának való Sváb: 46 évesen négygyerekes apa lett Sarkadi Kiss János
Sarkadi Kiss János 36 évesen lett először apa, tíz év alatt négy gyermeke született.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sarkadi Kiss János 1998-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán Benedek Miklós osztályában, ezt követően a kaposvári Csiky Gergely Színházhoz szerződött, amelynek azóta is hű tagja. 

A tévénézők körében azt követően lett ismert, hogy szerepet kapott az RTL Klub 2017 februárjában indult, A mi kis falunk című sorozatában. 

A mi kis falunkban ő a magának való Sváb

Az első évad óta alakítja a magának való Svábot, aki kék IFA-jával jön-megy, bármit megbütyköl, és gyakran időz Teca kocsmájában, de jelentősebb szerepe csak a következő évadokban lett. Az általa megformált figurát egyedül élő férfiként ismerhettük meg Pajkaszegen, de a színész valójában már négygyermekes apuka. 

Sváb (Sarkadi Kiss János) és Mokri (Székely B. Miklós) Teca kocsmájának teraszán.
Sváb (Sarkadi Kiss János) és Mokri (Székely B. Miklós) Teca kocsmájának teraszán.
Fotó: RTL Klub/A mi kis falunk

- Kései apuka vagyok, 36 évesen jött világra az első fiam, és idén tavasszal az első lányom - mesélte a Story magazinnak

Már gyerekként szívesen szavalt, mondott mesét, így a szentesi Horváth Mihály Gimnázium irodalmi-drámai tagozatán tanult tovább, majd a Színművészetire jelentkezett. A diplomaosztója után a kaposvári teátrumhoz szerződött. A somogyi megyeszékhelyen ismerte meg feleségét, Mészöly Zsófia fagottművészt. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Egy szimfonikus hangversenyt narráltam, ő pedig a zenekarban játszott. A koncert után sokat beszélgettünk, és megtörtént a csoda, egymásra találtunk, egyszerűen ezt az ember ott és akkor érezte, de nem történt semmi, én éppen túl voltam egy kapcsolaton, Zsófi a vége felé járt egynek. Aztán egy év múlva egyszer csak munkát kapott a színház zenekarában, itt kezdődött a kapcsolatunk - osztotta meg a hetilap olvasóival. 

Egy év múlva, 2011-ben megszületett az első fiuk, Csanád, de előtte megtörtént a lánykérés. Az esküvő viszont még váratott magára, mert másfél év után születtek az újabb gyermekek: Bernát, majd Donát, és családi házba is költöztek. Négy évvel ezelőtt házasodtak össze. Azóta gyarapodott a család: a színész 46 évesen, 2021 tavaszán lányos apuka is lett, megszületett Csenge. 

sarkadi-kiss-janos2
Fotó: RTL Klub/A mi kis falunk

A gyermeknevelésből is kiveszi a részét: ő viszi a fiúkat iskolába és óvodába, aztán megy próbára, este pedig játszik, de a kicsik így sem maradnak esti mese nélkül, az édesanyjuk lejátssza nekik Sarkadi Kiss János egyik hangfelvételét.  

A mi kis falunk szereplői a valóságban

A közmunkás Szifon feleségét, Marcsit, akit a férje következetesen Évának hív, Lévay Viktória alakítja. Április végén ünnepelte a 47. születésnapját, az ebből az apropóból készült fotója láttán meg nem mondanánk, hogy őt látjuk a sorozatban. A színésznő a való életben egy gyönyörű, nagyon csinos nő. Képes összeállításunkban nemcsak az ő átalakulását láthatod, hanem A mi kis falunk több szereplőjének sorozatbeli és civil képét is.

Ezt is szeretjük