A mi kis falunk Joli nénije Tordy Géza szerelme volt: egy lánya született a Nemzet Színészétől

Tímár Éva valóságos csodának tartja, hogy Tordy Gézával gyermekük tudott születni.

Tímár Éva szerelme
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tímár Éva és Tordy Géza egy forgatás során ismerkedtek meg, majd szerettek egymásba. A mi kis falunk Joli nénijét alakító színésznő és a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színész szerelme gyümölcseként egy lányuk született, ám azzal ellentétben, ahogy sokan hiszik, nem házasodtak össze.

A színésznő korábban azt nyilatkozta, mindketten tudták a szívük mélyén, hogy nem lesz hosszú, tartós kapcsolat az övék, ám lányuk, Rita örök kapocsként köti össze őket.

Tímár Éva szerelme

Tímár Éva a mai napig csodának tartja, hogy teherbe esett, hiszen jó ideig élt abban a tudatban, hogy az anyaság örömeit nem tapasztalhatja meg.

Tímár Éva és Tordy Géza a '60-as évek közepén: előbbi 1965-ben, utóbbi 1966-ban.
Tímár Éva és Tordy Géza a '60-as évek közepén: előbbi 1965-ben, utóbbi 1966-ban.
Fotó: Fortepan/Kotnyek Antal, Fortepan/Hunyady József

- Az orvosok nem sok jóval biztattak a gyerekvállalással kapcsolatban. Popper Péter, a kiváló pszichológus nagyon jó barátom volt, egyszer ő javasolta, menjek el a Szent Rita-kápolnába, a Kun utcába. Elmentem. Köszönöm feliratú kis táblákat láttam mindenütt. Egy évre rá megszületett a lányom - emlékezett vissza a Story magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Abban azonban már biztos volt, hogy egyetlen gyermeke révén nagymama lesz, hiszen Rita erősen családcentrikus beállítottságú. Két fiúunokával ajándékozta meg színművész szüleit: Vilmos 14, Mihály 12 esztendős.

Tímár Éva mindössze tíz percre lakik lányáéktól, így részese a fiúk hétköznapjainak. Kis koruktól kezdve direkt úgy alakította a napirendjét, hogy tudjon értük menni az óvodába, később az iskolába, ma pedig, ha kell, szívesen süt nekik akár harminc darab palacsintát.

Nagyapjukkal kicsivel ritkábban találkoznak, de vele is nagyon jó kapcsolatot ápolnak, és mérhetetlenül büszkék rá.

- Kisiskolás volt Misi, amikor az osztállyal megnézték A kőszívű ember fiai című filmet, amelyben Géza Jenőt alakította. Misi büszkélkedett, hogy Jenő az ő nagyapja, de nem hitték el neki. A gyerekek nem tudták összerakni, hogy az a fiatal férfi a filmben hogy lehet nagypapa, hiszen azok öregek.

A mi kis falunk Marcsija a való életben

A közmunkás Szifon feleségét, Marcsit, akit a férje következetesen Évának hív, Lévay Viktória alakítja. 2021. április 29-én ünnepelte a 47. születésnapját. Az ebből az apropóból készült fotója láttán meg nem mondanánk, hogy őt látjuk a sorozatban. A színésznő a való életben egy gyönyörű, nagyon csinos nő. 

Képes összeállításunkban nemcsak az ő átalakulását láthatod, hanem A mi kis falunk több szereplőjének sorozatbeli és civil képét is. 

A mi kis falunkban a közmunkás Szifon felesége: valójában gyönyörű nő Lévay Viktória

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük