A mi kis falunk Pali bácsija távol-keleti nőt vett feleségül: se veled, se nélküled kapcsolat volt
Dióssi Gábor a magánéletben is színes és érdekes figura kalandos életúttal.

mi-kis-falunk-pali-bacsi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár kicsi szerep, A mi kis falunk Pali bácsija egy csapásra a nézők kedvence lett: a szenilis öregúr a libájával mindig mosolyt csal a nézők arcára, akárhányszor felbukkan egy-egy epizódban. 

Az őt alakító, 67 éves Dióssi Gábornak még színesebb és kalandosabb az élete, mint az általa megformált karakternek. 

A mi kis falunk Pali bácsija

A Story magazinnak azt mesélte, két kiló negyven dekával született, mindenhol ő volt a legkisebb és a legvékonyabb, és 21 éves korára ugyan 180 centi magas lett, de csak 47 kilót nyomott. Szerinte emiatt is olyan elfogadó, számára mindegy, hogy valaki kövér vagy sovány, alacsony vagy magas. 

- Nem a testet látom, hanem az embert. Emlékszem, már Pesten éltem, és volt egy liezonom egy dán nővel. Ő 110 kiló volt, én épp a fele. És milyen jól érezte magát bikiniben a Széchenyi Fürdőben, a legszebb pár voltunk - emlékezett vissza a hetilap kedvéért. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Műszaki egyetemre járt, majd német-francia szakra. Ösztöndíjasként került az akkori Leningrádba, ahol megismerte Mását, aki Magyarországra jött vele, és 1982-ben összeházasodtak. A házasság azonban végül válással végződött. 

- Mása a Mongólia melletti Tuvából származik, ami a Szovjetunió volt. (…) Nem tett túl jót a házasságunknak, hogy a szüleimmel éltünk még akkor is, amikor egy évvel később megszületett a fiunk, Loránd. Bár később áthurcolkodtunk egy saját otthonba, a kapcsolatunk megromlott. Olyan se vele, se nélküle kapcsolat volt, csak akkor költözött vissza Loránddal Magyarországra, amikor a gyerekünk befejezte az általánost. 

mi-kis-falunk-pali-bacsi
Fotó: RTL Klub

Kalandos volt az az útja is, amíg rátalált a színészetre. Dióssi Gábor dolgozott szállodában, némettanárként és vízilabdaedzőként is, majd díszletmunkás lett az első magyar alternatív teátrumban, a 25. Színházban, ahol olyan legendák játszottak, mint Garas Dezső, Törőcsik Mari vagy Jordán Tamás.   

- Korábban is szerettem a színházat, de ott dolgozni fantasztikus volt. Majd a nyolcvanas évek közepén a Gödöllői Színjátszó Stúdió tagja lettem. És azóta is játszom. 

A mi kis falunk Marcsija a való életben

A közmunkás Szifon feleségét, Marcsit, akit a férje következetesen Évának hív, Lévay Viktória alakítja. 2021. április 29-én ünnepelte a 47. születésnapját. Az ebből az apropóból készült fotója láttán meg nem mondanánk, hogy őt látjuk a sorozatban. A színésznő a való életben egy gyönyörű, nagyon csinos nő. 

Képes összeállításunkban nemcsak az ő átalakulását láthatod, hanem A mi kis falunk több szereplőjének sorozatbeli és civil képét is. 

Cover-fotó: RTL Klub/A mi kis falunk

Ezt is szeretjük