Tóth Gabi kislánya és a kutyusuk tündéri fotón: ennyire imádják egymást
Krausz Gábor nagyon aranyos képet készített Hannaróza Marikáról és a csivavájukról, Sanyikáról.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A kutya az ember legjobb barátja, a gyerek legjobb játszótársa - szokták mondani. Rengeteg előnye van annak, ha egy gyermek úgy nő fel, hogy vele egy háztartásban egy vagy több kutya is él.

Lelkileg, mentálisan, fizikailag is hat a kisgyerekekre, ha kutya mellett cseperednek fel: egészségesebbek, és kisebb valószínűséggel betegszenek meg, pozitívan hat az érzelmi fejlődésükre, fejleszti a szociális készségeket, szeretetre, tiszteletre, gondoskodásra és együttérzésre is tanítanak. 

Tóth Gabi kislánya és a kutyája

Tóth Gabi kislányát is több kutya veszi körül, édesanyjának és nagynénjének, Tóth Verának is vannak négylábú kedvencei. A másfél éves Hannaróza Marikáról édesapja tüneményes fotót posztolt, amin látszik, mennyire odáig vannak egymásért a család apró termetű kutyusával. 

"Sanyika*Marika" - írta a felvételhez, ami láttán a kommentelők is elolvadtak, szerintük nagyon cuki párost alkotnak.

A Sanyika nevű csivavát három évvel ezelőtt, 2018 júniusában mutatta be az énekesnő a rajongóinak. Az aprócska eb Gizi kutyus mellé érkezett játszótársnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Tóth Gabi és férje tavaly júliusban döntöttek úgy, hogy nem mutatják meg a nagy nyilvánosságnak a kislányuk arcát, és a gyermekük korábbi képeit is törölték közösségi oldalaikról. Azóta csak oldalról, hátulról látni Hannaróza Máriát, a friss fotón sem néz a kamerába. 

Édesapja pár nappal korábban azt örökítette meg, milyen aranyosan kunkorodik a kislánya haja. "Nincs kérdés #krausz #hannaróza #marika" - írta a felvétel mellé, amit a második képen meg is magyarázott. Német eredetű családneve, a Krausz, azt jelenti, göndör, kusza, ráncos, ráncolt. 

A sztárpár egyedül idén anyák napján tett kivételt, és mutatta meg Hannarózát a Nők Lapja címlapján. A 33 éves sztár hangsúlyozta: ez egyszeri alkalom, és nem fogadtak el érte külön díjazást, mert azt vallják, egyetlen, a gyermekükkel kapcsolatos megnyilvánulásukhoz sem kapcsolódhat anyagi érdek. 

"Az elmúlt év nehézségei, próbatételei közepette az egyetlen boldogságunk a kislányunk, legnagyobb kincsünk, erőnk, hogy együtt, boldog családban élünk. Sok beszélgetés, hosszas mérlegelés, s rajongóink kislányunk felé áramoltatott mérhetetlen szeretete és hónapok óta tartó, rengeteg kérlelő üzenete után úgy döntöttünk, hogy kijelentésünkkel ellentétben, most az egyszer, egy különleges napon, Anyák napján kivételt teszünk, s megmutatjuk őt egy közös fotón" - olvasható Tóth Gabi májusi posztjában.

L.L. Junior kislánya, Lili

L.L. Junior 2020. szeptember 17-én lányos apukává vált: ekkor jött világra kislánya, Lili, aki az egész család számára boldogságforrás. A negyvenéves sztár 2019 januárjában titokban vette feleségül Dominikán Körtvélyessy Zsolt színész lányát, de Lesi-Körtvélyessy Kingával már bő hat éve egy párt alkotnak.

Ezt is szeretjük