Peller Anna lánya már ilyen nagy: a maszatos arcú Annabellánál nincsen ma cukibb

Imádni való fotókon nézheted meg a sztáranyukákat és lányaikat.

peller-anna-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Manapság a sztáranyukák nagyon körültekintőek, ha gyermekük megmutatásáról van szó a közösségi médiában. Néhányan egyáltalán nem, vagy csak hátulról fotózva engedik látni csemetéiket, mások elvétve azért posztolnak róluk az Instagramon. Peller Anna az utóbbi tábort erősíti, rajongói legnagyobb örömére.

A Reggeli egyik háziasszonya ugyan nem árasztja el az oldalát egy szem kislánya fotóival, de olykor megoszt egy-egy felvételt Annabelláról. 

Peller Anna kislányánál nincsen cukibb

Tündéri az a kép, ahogy a kislánya a nagynénjét, Peller Mariannt öleli át. A közös kép elragadóbbra nem is sikerülhetett volna. Nehéz eldönteni, mi a cukibb rajta: ahogy sugárzik a szeretet nagynéni és unokahúga között, vagy Annabella maszatos arca. Mivel csak ritkán látjuk a sztárcsemetét, így még szembetűnőbb, milyen nagyot nőtt az utóbbi időben, 2021 decemberében már a nyolcadik születésnapját ünnepelheti.

Édesanyjával közös, korábbi fotóik alapján tagadhatatlan, hogy milyen erős közöttük az anya-lánya kapocs. Az is szembetűnő, mennyire hasonlítanak egymásra, például mindketten különleges, vágott szemmel büszkélkedhetnek, ezt Peller Anna édesanyjának eszkimó felmenőitől örökölték.

Nem Peller Anna az egyetlen sztáranyuka, aki az utóbbi időben tündéri fotón mutatta meg kislányát. Képes összeállításunkban további női sztárok cuki gyerekeit nézheted meg.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük