Peller Anna lánya már ilyen nagy: a maszatos arcú Annabellánál nincsen ma cukibb
Imádni való fotókon nézheted meg a sztáranyukákat és lányaikat.

peller-anna-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Manapság a sztáranyukák nagyon körültekintőek, ha gyermekük megmutatásáról van szó a közösségi médiában. Néhányan egyáltalán nem, vagy csak hátulról fotózva engedik látni csemetéiket, mások elvétve azért posztolnak róluk az Instagramon. Peller Anna az utóbbi tábort erősíti, rajongói legnagyobb örömére.

A Reggeli egyik háziasszonya ugyan nem árasztja el az oldalát egy szem kislánya fotóival, de olykor megoszt egy-egy felvételt Annabelláról. 

Peller Anna kislányánál nincsen cukibb

Tündéri az a kép, ahogy a kislánya a nagynénjét, Peller Mariannt öleli át. A közös kép elragadóbbra nem is sikerülhetett volna. Nehéz eldönteni, mi a cukibb rajta: ahogy sugárzik a szeretet nagynéni és unokahúga között, vagy Annabella maszatos arca. Mivel csak ritkán látjuk a sztárcsemetét, így még szembetűnőbb, milyen nagyot nőtt az utóbbi időben, 2021 decemberében már a nyolcadik születésnapját ünnepelheti.

Édesanyjával közös, korábbi fotóik alapján tagadhatatlan, hogy milyen erős közöttük az anya-lánya kapocs. Az is szembetűnő, mennyire hasonlítanak egymásra, például mindketten különleges, vágott szemmel büszkélkedhetnek, ezt Peller Anna édesanyjának eszkimó felmenőitől örökölték.

Nem Peller Anna az egyetlen sztáranyuka, aki az utóbbi időben tündéri fotón mutatta meg kislányát. Képes összeállításunkban további női sztárok cuki gyerekeit nézheted meg.

Ezt is szeretjük