L.L. Junior gyönyörű kislánya már 8 hónapos: Lili tündéri friss fotóján

L.L. Junior elolvad a kislányától, már most biztos benne, hogy nem tud majd vele szigorú lenni.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

L.L. Junior 2020. szeptember 17-én lányos apukává vált: ekkor jött világra kislánya, Lili, aki az egész család számára boldogságforrás.

A 40 éves sztár 2019 januárjában, titokban vette feleségül Dominikán Körtvélyessy Zsolt színész lányát, de Lesi-Körtvélyessy Kingával már bő hat éve egy párt alkotnak.

L.L. Junior kislánya

Az énekes májusban a Blikknek bevallotta, hogy míg a két fiával, a nyolcéves Lacikával és a 2019-ben, autóbalesetben elhunyt Dáviddal vagányabb, zsiványabb apa volt, a kislánya egy egészen másik oldalát hozta elő.

- Abszolút lágyított rajtam Lili. Én alapvetően is olyan szülő vagyok, aki szereti megölelni, puszilgatni a gyermekét, de egy kislány esetében ez teljesen más. Sokat változtam, ezt mások is látják rajtam, óvatosabb, gyengédebb vagyok, mióta lányos apuka lettem.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Hatalmas a szerelem köztünk, és már alig várom, hogy először kimondja: apa. Na, akkor biztosan teljesen elolvadok, és már azt is előre látom, hogy három- vagy négyévesen lesz a legédesebb, amikor egy pillantással rávesz majd mindenre. Biztosan nem tudok majd szigorú lenni vele – árulta el a napilapnak.

A tündéri Lili fotói láttán nem csodálkozunk, hogy L.L. Junior elolvad tőle, nemcsak az édesapja, hanem annak rajongói szerint is enni való kislány.

Ezt is szeretjük