Elámulsz, hol él L.L. Junior: háromszintes családi házba költözött a zöldövezetben

L.L. Junior hatalmas otthonában a modern és a klasszikus stílus keveredik.

L.L. Junior otthona
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

L.L. Junior világéletében imádott a nagyváros forgatagában élni, ám 39 évesen elérkezettnek látta az időt arra, hogy feleségével, Kingával maguk mögött hagyják Budapestet, és a külváros felé vegyék az irányt, meg sem álltak Törökbálintig.

Itt találták meg álmaik otthonát, egy háromszintes családi házat. A 15 éves épületen volt mit javítani, összesen nyolc hónapig tartott, amíg teljesen a saját ízlésükre formálták: falakat bontottak, új helyiségeket építettek ki, és kamerarendszert csináltattak. 

L.L. Junior otthona

A dizájnt illetően a rappernek határozott elképzelései voltak. Nem akart minimalista formavilágot, távol áll tőle, hogy minden bútordarab csak a szürke különböző árnyalataiban pompázzon.

- Figyeltük a klasszikus és a modern stílust, ezeknek az ötvözetét szerettük volna a házban. Én mindig szerettem a színeket, a fehéret, az aranyat, a feketét és a bézs árnyalatait - mesélte a Mokka riportjában.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen impozáns családi házban él L.L. Junior.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük