2013 várandós hazai sztárjai
Képgalériában azok a magyar sztárok, akik 2013-ban anyai örömök elé néztek - várandós és anyává lett hazai hírességek.

Dia

 	Somogyi Dia 	Szinte napra pontosan négy és fél évvel Emma érkezése után született meg január 13-án a köztévé népszerű sportriporterének, a TeleSport műsorvezetőjének második gyermeke, Mirkó, 3900 grammal és 58 centivel.

Somogyi Dia

Szinte napra pontosan négy és fél évvel Emma érkezése után született meg január 13-án a köztévé népszerű sportriporterének, a TeleSport műsorvezetőjének második gyermeke, Mirkó, 3900 grammal és 58 centivel.

Fotó: MTVA

Dia

 	Peller Mariann 	A STORY4 műsorvezetője 2012 szeptemberében árulta el, hogy kisfiút hord a szíve alatt. Január 14-én hozta világra első gyermekét, Kornélt 3700 grammal és 58 centiméterrel. 	Kapcsolódó cikk: 	Peller Mariannt nem érdekli a súlyfelesleg »

Peller Mariann

A STORY4 műsorvezetője 2012 szeptemberében árulta el, hogy kisfiút hord a szíve alatt. Január 14-én hozta világra első gyermekét, Kornélt 3700 grammal és 58 centiméterrel.

Kapcsolódó cikk:
Peller Mariannt nem érdekli a súlyfelesleg »

Fotó: STORY4

Dia

	Sztankay Orsolya	A Nemzet Színészének, Sztankay Istvánnak a lánya január 29-én adott életet első gyermekének. Frigyes 4270 grammal és több mint fél méterrel született. A színésznő párja, a baba édesapja ugyancsak színész, Fillár István.	 

Sztankay Orsolya

A Nemzet Színészének, Sztankay Istvánnak a lánya január 29-én adott életet első gyermekének. Frigyes 4270 grammal és több mint fél méterrel született. A színésznő párja, a baba édesapja ugyancsak színész, Fillár István.
 

Fotó: Facebook/Orsolya Sztankay

Dia

 	Csisztu Zsuzsa 	A DIGI TV műsorvezetője 2012 októberében hozta nyilvánosságra, hogy negyven felett második gyermekével várandós.  A kis Adrián Mihály március 4-én látta meg a napvilágot 54 centivel és 2900 grammal. 	 	Kapcsolódó cikk: 	40 felett ismét babát vár a magyar tévés »

Csisztu Zsuzsa

A DIGI TV műsorvezetője 2012 októberében hozta nyilvánosságra, hogy negyven felett második gyermekével várandós.  A kis Adrián Mihály március 4-én látta meg a napvilágot 54 centivel és 2900 grammal.

Kapcsolódó cikk:
40 felett ismét babát vár a magyar tévés »

Dia

	Som-Balogh Edina	A Barátok közt Nádor Kingája 2012 novemberében tudatta a rajongókkal, hogy első gyermekét várja. Noelt 3160 grammal és 54 centivel május elején hozta világra a szőke színésznő.	Kapcsolódó cikk:	A Barátok közt sztárja először lett anya »

Som-Balogh Edina

A Barátok közt Nádor Kingája 2012 novemberében tudatta a rajongókkal, hogy első gyermekét várja. Noelt 3160 grammal és 54 centivel május elején hozta világra a szőke színésznő.

Kapcsolódó cikk:
A Barátok közt sztárja először lett anya »

Dia

 	Ördög Nóra 	Az RTL Klub műsorvezetője 2012 novemberének elején a blogján tette közzé, hogy túl van a 12. héten. Egy héttel a szülés után jelentette be, május 6-án megszületett Mici. 	Kapcsolódó cikk: 	Ördög Nóra nagy pocakkal is csinos »

Ördög Nóra

Az RTL Klub műsorvezetője 2012 novemberének elején a blogján tette közzé, hogy túl van a 12. héten. Egy héttel a szülés után jelentette be, május 6-án megszületett Mici.

Kapcsolódó cikk:
Ördög Nóra nagy pocakkal is csinos »

Fotó: NeoNoir Kommunikációs Kft

Dia

	Lipcsei Betta	A 2011-es Miss Universe Hungary, a Sport1 műsorvezetője február közepén tudatta, hogy másállapotban van. Első gyermeke, Krisztián május 4-én 3320 grammal császármetszéssel jött a világra.	Kapcsolódó cikk:	Várandós magyar szépségkirálynők »

Lipcsei Betta

A 2011-es Miss Universe Hungary, a Sport1 műsorvezetője február közepén tudatta, hogy másállapotban van. Első gyermeke, Krisztián május 4-én 3320 grammal császármetszéssel jött a világra.

Kapcsolódó cikk:
Várandós magyar szépségkirálynők »

Fotó: Sport1

Dia

	Dammak Jázmin	A 2008-as Miss Universe Hungary fél évig még a családja előtt is titkolta, hogy babát vár. Az örömhírt januárban hozta nyilvánosságra. Első gyermekét, Zalánt június 10-én hozta világra.	Kapcsolódó cikk:	6 hónapig sikeresen titokban tartotta »

Dammak Jázmin

A 2008-as Miss Universe Hungary fél évig még a családja előtt is titkolta, hogy babát vár. Az örömhírt januárban hozta nyilvánosságra. Első gyermekét, Zalánt június 10-én hozta világra.

Kapcsolódó cikk:
6 hónapig sikeresen titokban tartotta »

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Dia

	Kondákor Zsófia	A Jóban Rosszban színésznője is januárban közölte, hogy két év után távozik a sorozatból, mert babát vár kollégájától, Kembe Soreltől. Katja június 21-én jött világra. 	Kapcsolódó cikk:	Hatalmas pocakkal is partizott a magyar színésznő »

Kondákor Zsófia

A Jóban Rosszban színésznője is januárban közölte, hogy két év után távozik a sorozatból, mert babát vár kollégájától, Kembe Soreltől. Katja június 21-én jött világra. 

Kapcsolódó cikk:
Hatalmas pocakkal is partizott a magyar színésznő »

Fotó: Twist Communication

Dia

	Polgár Krisztina	A 2008-as Miss Earth Hungary január végén hozta nyilvánosságra, hogy első gyermekével, egy kisfiúval várandós. Olivér június 25-én született meg.	Kapcsolódó cikk:	Ezért állt gyorsan oltár elé a magyar szépség »

Polgár Krisztina

A 2008-as Miss Earth Hungary január végén hozta nyilvánosságra, hogy első gyermekével, egy kisfiúval várandós. Olivér június 25-én született meg.

Kapcsolódó cikk:
Ezért állt gyorsan oltár elé a magyar szépség »

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Dia

	Füredi Nikolett	Az Operettszínház színésznője áprilisban tudatta rajongóival, hogy kislányt hord a szíve alatt, akit Natasának fognak hívni. A baba júliusban jött világra.	Kapcsolódó cikk:	Várandósan elhagyta férjét »

Füredi Nikolett

Az Operettszínház színésznője áprilisban tudatta rajongóival, hogy kislányt hord a szíve alatt, akit Natasának fognak hívni. A baba júliusban jött világra.

Kapcsolódó cikk:
Várandósan elhagyta férjét »

Dia

	Kozma Orsi	Az énekesnő áprilisban az RTL Klub reggeli műsorában jelentette be, hogy ikrekkel terhes. Anna és Sára világra jöttét  július 29-én maga osztotta meg a Facebook-oldalán.	Kapcsolódó cikk:	A magyar énekesnő ikreknek adott életet »

Kozma Orsi

Az énekesnő áprilisban az RTL Klub reggeli műsorában jelentette be, hogy ikrekkel terhes. Anna és Sára világra jöttét  július 29-én maga osztotta meg a Facebook-oldalán.

Kapcsolódó cikk:
A magyar énekesnő ikreknek adott életet »

Fotó: Baráti Vince

Dia

	Balla Eszter	A színésznő február végén a Madách TV-nek árulta el, hogy négy hónapos terhes. Poligamy című darab szeptember 2-i sajtótájékoztatóján senki nem mondta volna meg róla, hogy két héttel azelőtt hozta világra Adélt. 	Kapcsolódó cikk:	Világra jött Balla Eszter második gyereke »

Balla Eszter

A színésznő február végén a Madách TV-nek árulta el, hogy négy hónapos terhes. Poligamy című darab szeptember 2-i sajtótájékoztatóján senki nem mondta volna meg róla, hogy két héttel azelőtt hozta világra Adélt. 

Kapcsolódó cikk:
Világra jött Balla Eszter második gyereke »

Fotó: Madách Színház

Dia

	Kőváry Anett	A rádiós műsorvezető az ötödik hónapban volt, amikor március végén a Facebook oldalán tudatta rajongóival, babát vár. Olívia szeptember 5-én látta meg a napvilágot.	Kapcsolódó cikk:	Meg is mutatta a pár napos babát »

Kőváry Anett

A rádiós műsorvezető az ötödik hónapban volt, amikor március végén a Facebook oldalán tudatta rajongóival, babát vár. Olívia szeptember 5-én látta meg a napvilágot.

Kapcsolódó cikk:
Meg is mutatta a pár napos babát »

Fotó: Gelner Lórád/Ulpius-ház Könyvkiadó

Dia

	Szorcsik H. Viktória	A Jóban Rosszban egykori sztárja 21 évesen már a második gyermekével lett várandós. Éppen azt tervezte, hogy visszatér a sorozatba, amikor tavasszal kiderült, terhes. Szeptember 20-án a Facebookon tudatta, megszületett  kislánya, Zara.	Képes cikk:	Második gyermekével várandós a fiatal színésznő »

Szorcsik H. Viktória

A Jóban Rosszban egykori sztárja 21 évesen már a második gyermekével lett várandós. Éppen azt tervezte, hogy visszatér a sorozatba, amikor tavasszal kiderült, terhes. Szeptember 20-án a Facebookon tudatta, megszületett  kislánya, Zara.

Képes cikk:
Második gyermekével várandós a fiatal színésznő »

Fotó: Facebook/Szorcsik H. Viktória

Dia

 	Dobó Ági 	A 2010-es Miss World Hungary nem hitte, hogy természetes úton lehet gyereke, így az október 1-jén világra jött kis Benedikt születése felért számára egy csodával. 	Kapcsolódó cikk: 	Csoda, hogy teherbe esett »

Dobó Ági

A 2010-es Miss World Hungary nem hitte, hogy természetes úton lehet gyereke, így az október 1-jén világra jött kis Benedikt születése felért számára egy csodával.

Kapcsolódó cikk:
Csoda, hogy teherbe esett »

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Dia

 	Tápai Szabina 	A válogatott kézilabdás áprilisban erősítette meg, hogy gyermeket vár párjától, Kucsera Gábortól. Nagy pocakkal feleségül is ment a kajakoshoz. Bence 3710 grammal és 57 centivel október 24-én látta meg a napvilágot.  	Kapcsolódó cikk: 	Megszületett a magyar sztárpár első gyermeke »

Tápai Szabina

A válogatott kézilabdás áprilisban erősítette meg, hogy gyermeket vár párjától, Kucsera Gábortól. Nagy pocakkal feleségül is ment a kajakoshoz. Bence 3710 grammal és 57 centivel október 24-én látta meg a napvilágot. 

Kapcsolódó cikk:
Megszületett a magyar sztárpár első gyermeke »

Fotó: Erdős Zsolt Photography

Dia

	Kovács Patrícia	A színésznő, aki SuperTV2 műsorvezetője is, áprilisban jelentette be jelentette be, hogy a 5. hónapban van. Hanna Lujza október 24-én született meg.	Kapcsolódó cikk:	Két magyar sztár is megszülte első gyermekét »

Kovács Patrícia

A színésznő, aki SuperTV2 műsorvezetője is, áprilisban jelentette be jelentette be, hogy a 5. hónapban van. Hanna Lujza október 24-én született meg.

Kapcsolódó cikk:
Két magyar sztár is megszülte első gyermekét »

Fotó: SuperTV2 Sajtószoba

Dia

 	Szekeres Nóra 	A TV2 műsorvezetőjéről májusban derült ki, hogy harmadik gyermekével várandós. A baba október 27-én jött világra, de ezt a tévés három hétig titkolta.  	Kapcsolódó cikk: 	Megszületett a magyar műsorvezető kisfia »

Szekeres Nóra

A TV2 műsorvezetőjéről májusban derült ki, hogy harmadik gyermekével várandós. A baba október 27-én jött világra, de ezt a tévés három hétig titkolta. 

Kapcsolódó cikk:
Megszületett a magyar műsorvezető kisfia »

Fotó: HK Strategies

Dia

 	Pásztor Anna 	Az Anna and the Barbies együttes énekesnője augusztusban egy rádióadásban jelentette be, hogy első gyermekét várja. Benjámin november 16-án született meg 3100 grammal és 52 centivel. 	Kapcsolódó cikk: 	Szokatlanul merész fotók a terhes énekesnőről »

Pásztor Anna

Az Anna and the Barbies együttes énekesnője augusztusban egy rádióadásban jelentette be, hogy első gyermekét várja. Benjámin november 16-án született meg 3100 grammal és 52 centivel.

Kapcsolódó cikk:
Szokatlanul merész fotók a terhes énekesnőről »

Fotó: MTVA/Gálos Mihály Samu

Dia

	Peller Anna	Az Operettszínház színésznője, aki a Barátok köztben is játszott, június végén árulta el, hogy gyermekáldás elé néz. Anna Bella november 29-én 3500 grammal és 55 centivel jött a világra.	Kapcsolódó cikk:	Már egy hete megszült »

Peller Anna

Az Operettszínház színésznője, aki a Barátok köztben is játszott, június végén árulta el, hogy gyermekáldás elé néz. Anna Bella november 29-én 3500 grammal és 55 centivel jött a világra.

Kapcsolódó cikk:
Már egy hete megszült »

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Dia

 	Balássy Betty 	Az énekesnő és férje, Varga Ferenc júniusban az RTL Klub reggeli műsorában jelentette be, kétéves kislányuk, Rozi kistestvért kap. Kisfiúk, Dániel Máté 2014. január 16-án született meg. 	Kapcsolódó cikk: 	Az énekesnő második gyermekét várja »

Balássy Betty

Az énekesnő és férje, Varga Ferenc júniusban az RTL Klub reggeli műsorában jelentette be, kétéves kislányuk, Rozi kistestvért kap. Kisfiúk, Dániel Máté 2014. január 16-án született meg.

Kapcsolódó cikk:
Az énekesnő második gyermekét várja »

Fotó: Facebook/Balássy Varga

Dia

 	Dietz-Laky Zsuzsi 	A 2003-as Miss Európa szépségverseny győztese júliusban tudatta a nyilvánossággal, hogy már a negyedik hónapban van. Második kislánya, Lujza 2014. január 31-én látta meg a napvilágot.

Dietz-Laky Zsuzsi

A 2003-as Miss Európa szépségverseny győztese júliusban tudatta a nyilvánossággal, hogy már a negyedik hónapban van. Második kislánya, Lujza 2014. január 31-én látta meg a napvilágot.

Dia

 	Völgyesi Gabriella 	A Unique együttes énekesnője tavaly szeptemberben fedte fel a rajongók előtt, hogy várandós. A másfél éves Martin kistestve 2014. január 28-án született meg és az Eliot nevet kapta. 	Kapcsolódó cikk: 	A magyar énekesnő ismét gyermeket vár »

Völgyesi Gabriella

A Unique együttes énekesnője tavaly szeptemberben fedte fel a rajongók előtt, hogy várandós. A másfél éves Martin kistestve 2014. január 28-án született meg és az Eliot nevet kapta.

Kapcsolódó cikk:
A magyar énekesnő ismét gyermeket vár »

Fotó: http://www.uniquemusic.hu/

Dia

 	Kovács Katalin 	A háromszoros olimpiai bajnok magyar kajakozónő négy hónapos terhesen december 18-án jelentette be, hogy első gyermekét várja, akiről azt is tudni, hogy kislány lesz. 	Kapcsolódó cikk: 	Első babáját várja Kovács Katalin »

Kovács Katalin

A háromszoros olimpiai bajnok magyar kajakozónő négy hónapos terhesen december 18-án jelentette be, hogy első gyermekét várja, akiről azt is tudni, hogy kislány lesz.

Kapcsolódó cikk:
Első babáját várja Kovács Katalin »

Ezt is szeretjük
Fotó: