Megszületett a magyar műsorvezető kislánya! Meg is mutatta a pár napos babát
Kőváry Anett életet adott első gyermekének.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kőváry Anett rádiós műsorvezető öt napja, szeptember 5-én adott életet első gyermekének, tudatta tegnap a Facebook-oldalán.

A boldog anyuka nem rejtegette sokáig gyönyörű kislányát, a pár napos piciről már fel is töltött egy fotót a közösségi oldalra.

Kislánya született

Egy babapocakos fotó kíséretében március végén terhességének hírét is a Facebookon jelentette be, most ugyanitt tudhatták meg a rajongói, hogy háromfősre bővült a családja. A baba és a mama is jól van, a pici egészséges. A kislány a Mravik-Kőváry Olívia nevet kapta. A 28 éves sztár a posztjában az egész család nevében megköszönte a sok jókívánságot, és hogy sokan drukkoltak neki.

Attól kezdve, hogy megtudta, gyermeket hord a szíve alatt, új szakasz kezdődött az életében. Teljesen átalakult belül-kívül, ami először furcsa volt számára, de állapotosságának előrehaladtával egyre jobban elfogadta a változásokat.

- Amikor kisbabát terveztünk, egy dolog volt, amit szerettem volna, hogy ne nyáron legyen nagy hasam. Nem így lett, szeptemberre várható a kislány érkezése. Ez egy jó lecke volt arra, hogy az univerzum nem ismeri a nemet - mesélte június végén a Feminának.

Sok változás 9 hónap alatt

A műsorvezető életében a babavárás izgalma mellett több változás is beköszöntött az elmúlt kilenc hónapban. Január végén váratlanul megvált tőle a Class FM rádió, de alig egy hónap múlva új munkát kapott a Radio Face-nél.

Befejezte első könyvét is, mely Mindjárt harminc címmel júniusban került a boltokba. A kötetben saját történetei és személyiségvonásai köszönnek vissza.

- Most úgy érzem, hogy hatalmas feladat lesz a gyereknevelés, és arra akarok maximálisan koncentrálni, hogy mindent jól csináljak. Írni talán szeretnék, ha majd időm engedi. Meglátjuk, mit hoz a jövő - mondta a könyv megjelenésekor.

Fotó: Facebook/ Kőváry Anett

Ezt is szeretjük