Friss hír! Megszületett a magyar sztárpár első gyermeke
Kucsera Gábor a Facebookon osztotta meg a hírt: Tápai Szabina hajnalban életet adott kisfiuknak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megszületett a magyar sztárpár, Kucsera-Tápai Szabina és Kucsera Gábor első gyermeke.

Május végén már látszott a babapocak
A nyáron házasodtak össze
Kucsera Gábor kisbabaként

A többszörös világ- és Európa-bajnok kajakos, valamint a válogatott kézilabdás fotót még nem osztott meg a nyilvánossággal, de ha a baba az apjára ütött, talán olyan lesz, mint Kucsera azon a felvételen, amit a nyáron tett fel a Facebookra.

Megszületett a kisfiuk

- Október 24-én éjjel 1:13-kor megérkezett a legkisebb Kucsera!!! Kucsera Bence 3710g és 57 cm-el látta meg a világot!!! Baba, mama, papa jól vannak!! Nagy a boldogság!!! :))) - adta hírül a boldog apuka a Facebook-oldalán.

A két magyar sportoló megküzdött a boldogságért. Két év szerelem után, 2009-ben szakítottak egymással. Kucsera Gábor ezután a modellként, műsorvezetőként és énekes-színésznőként is ismert Sári Évivel, Tápai Szabina pedig a Csillag Születikkel ismertté vált Bad Boys tánccsoport egyik tagjával, Szabó Tamással járt, aki meg is kérte a kezét.

Miután érdekes módon mindkettőjük kapcsolata véget ért, 2012 nyarán ismét összejöttek, a sármos kajakos pedig az év végén, december 25-én, a meghitt karácsonyozás közben el is jegyezte szerelmét.

Idén április elején szárnyra kapott a pletyka, mely szerint Tápai Szabina gyereket vár. A hírt a hónap végén közösségi oldalán megerősítette a pár is.

Esküvő babapocakkal

Július 7-én immár Kucsera-Tápai Szabina a Facebookon esküvői fotók kíséretében közölte, hogy összeházasodtak. A ceremóniát szűk családi és baráti körben, a Hajógyári-szigeten tartották, de a titokban megrendezett eseményen így is 90-en vettek részt.

A 31 éves kajakos és felesége nagyon várták a kicsi érkezését, szeptemberben még nagyobb lakásba is költöztek, hogy legyen hely a babaszobának. A 27 éves anyuka nem aggódik, milyen apa lesz az egykor nagy szívtipró hírében álló párja.

- Régebben is tudtam, hogy nagyon gyerekpárti. Amikor a nővére fia, Levi megszületett, már láttam rajta, hogy jó apuka lesz. Látszott azon, ahogy a kicsivel beszélt és játszott - nyilatkozta pár hete a Hot! magazinnak.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Fotó: Facebook/Kucsera Gábor, Erdős Zsolt Photography

Ezt is szeretjük