Már egy hete megszült! A magyar színésznő kislánynak adott életet
Peller Anna a tegnap esti Reflektorban jelentette be, hogy megszületett a kislánya.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Peller Anna majdnem egy hétig titokban tartotta, hogy életet adott első gyermekének.

A 33 éves színésznő az RTL Klub Reflektor című műsorában árulta el a részleteket.

Egy hete született

A Budapesti Operettszínház színésznője, aki 2011-ben és 2012-ben a Barátok közt című sorozatban Juhász Gabit alakította, október 25-én, az RTL Klub népszerű sorozatának 15 éves születésnapi partiján még nyolc hónapos terhesen is fergeteges produkciót adott elő a színpadon.

Június végén, miután túl volt a 12. kritikus héten, jelentette be, hogy első gyermekét várja. Párjával, Lukács Miklóssal még nem terveztek gyermeket, de természetesen nagyon boldogok voltak, amikor megtudták, háromra bővül a családi létszám.

Később azt is elárulták, hogy a baba kislány lesz, akit Anna Bellának fognak hívni. Azt azonban, hogy a csöppség megszületett, majdnem egy teljes hétig titokban tartották a sajtó előtt. Lukács-Peller Anna Bella november 29-én 3500 grammal és 55 centivel jött a világra, ő és édesanyja is jól vannak. 

- Kimondhatatlanul boldogok vagyunk, szerelmesek vagyunk a kislányunkba, igazi majomszülők vagyunk, be kell, hogy lássuk. De szerintem mindenki az lenne a helyünkben - mesélte Peller Anna a Reflektorban.

Nővére is idén szült

A kislánynak egyébként már rokonságon belül is lesz játszótársa, hisze Peller Anna testvérének, Mariannak ez év januárjában született meg a kisfia, Kornél. A fiúcska egy igazi energiabomba, aki egyfolytában mosolyog - erről a nézők is megbizonyosodhattak a TV2 Aktív című műsorában.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub, főkép-fotó: RTL Klub/Sajtóklub, Bársony Bence.

Ezt is szeretjük