Singh Viki és párja szakított: két hónapja még gyereket és házasságot terveztek Tomival
Singh Viki a közösségi oldalán tudatta, hogy párjával, Tomival öt év után szakítottak.

singh-viki-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Singh Viki és párja, Tomi öt év után szakítottak. Ezt az énekesnő ma reggel jelentette be a közösségi oldalain. 

Szeretetben és békében váltak el magánéleti útjaik, de közös vállalkozásaikat a jövőben is együtt vezetik. 

Singh Viki szakított

A 2022-es évben már az első pár hónapban több pár szakított: Kulcsár Edina és Csuti január közepén jelentette be, a rapper G.w.M. elárulta, hogy már tavaly év végén elköltözött gyermekei anyjától, majd azt is, hogy egy párt alkotnak Kulcsár Edinával. Ugyancsak januárban derült ki, hogy Horváth Grétát elhagyta a férje, Meggyes Dávid, aki Stana Alexandrával jött össze, akinek szintén tönkrement a házassága Köcse Györggyel. Janicsák Veca februárban árulta el egy interjúban, hogy elvált férjétől.  Áprilisban Janza Kata és Pesák Ádám adta hírül, hogy öt év után szakítottak, Molnár Andi pedig azt, hogy öt év után válik

Singh Viki és Tomi ugyancsak öt év után hozták meg azt a döntést, hogy külön utakon folytatják tovább. 

"Kedves barátok, ismerősök, követők! Tisztelt sajtó!
5 csodálatos év után, Tomival végül úgy döntöttünk, hogy külön folytatjuk tovább az életünket!

Szeretetben, békében váltunk el, és megmaradunk egymás életében, barátként, családtagként! Összeköt minket két közös kutyagyerek, és 2 vállalkozás is amit együtt álmodtunk meg , hoztunk létre, és együtt is tervezünk folytatni!
Kérünk mindenkit, hogy döntésünket tartsa tiszteletben, ezzel kapcsolatban egyikünk sem kíván nyilatkozni!
Szeretjük, tiszteljük egymást, és ez soha nem fog változni, döntésünk megfontolt volt, nem hirtelen haragból vagy bármilyen hirtelen okból döntöttünk így, ezért kérlek titeket ne kezdjetek el kombinálni, hiszen se dráma se ajtócsapkodás, sem harmadik fél nem volt!
Ezentúl is láthattok majd minket együtt , így ha készül a jövőben közös fotó/ videó rólunk, akkor se hívjon senki azzal, hogy “Na? Újra összejöttetek?” és főleg ne írja majd meg senki sehol!
Pontosan azért írom ki ezt a közleményt, hogy megelőzzem a felesleges mellébeszélést, találgatást és természetesen a bulvár híreszteléseket!
Egész egyszerűen nem lenne méltó hozzánk! A mi kapcsolatunk sokkal több annál mint hogy ezt lássuk félreértelmezhető szalagcímeken!

Köszönjük a megértést! 
Szeretettel: Viki és Tomi" - olvasható a közleményben. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A 36 éves énekesnő bejelentése azért is meglepő, mert február közepén arról mesélt a Borsnak, hogy gyermeket és házasságot terveznek a párjával. Azt mondta, a 2022-es évre nagy tervei vannak: kijön az új dala, illetve még az idén összeházasodik a szerelmével, akivel az esküvőt titokban, szűk körben szeretnék megtartani. 

Singh Viki és Tomi a 2019-es Story-gálán.
Singh Viki és Tomi a 2019-es Story-gálán.
Fotó: Femina/Rátkai Márk

- Tomival házasságot és családot tervezünk. Szeretnénk házat vásárolni, hogy oda születhessenek a gyermekeink. Tudom, hogy anyaként főleg nem engedhetem majd meg magamnak, hogy mások eltiporjanak vagy bántsanak, hiszen akkor már valaki más életéért is felelős leszek, ezért úgy érzem, manapság már nincs esély rá, hogy újra olyan naiv legyek, mint régen voltam - nyilatkozta két hónappal ezelőtt Singh Viki. 

Galambos Dorina és Pély Barna válása

2018-ban sokakat meglepett Galambos Dorina és Pély Barna válása. 15 évig voltak a zeneipar egyik álompárja, szerelmük kezdete a 2003-as Megasztárig nyúlt vissza, amelyben előbbi versenyzőként, utóbbi zsűritagkén szerepelt. A szakítás után egy évig nem is találkoztak, csak a bontóperen. 

Cover-fotó: MTVA

Ezt is szeretjük