Szakított Janza Kata és 22 évvel fiatalabb párja, Pesák Ádám: 5 év után mentek szét
Janza Kata és színész párja, Pesák Ádám közleményben tudatták, hogy szakítottak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Janza Kata színésznő és párja, Pesák Ádám öt együtt töltött év után szakítottak, ezt a közösségi oldalaikon jelentették be. 

Arról, hogy már nem alkotnak egy párt, március elején röppentek fel a pletykák, de akkor a színész a Story magazinnak cáfolta a híresztelést. 

Janza Kata és párja szakított

Az Operettszínház két sztárja 2016 őszén vállalta fel, hogy a Nők az idegösszeomlás szélén című darab előadásai során egymásra találtak, és egy párt alkotnak. 2017 elején összeköltöztek, 2018 áprilisában viszont bejelentették, hogy szakítottak.  "Nagyon szép szerelem volt a miénk, de életünk különböző szakaszaiban járunk, és ráébredtünk, hogy ez már inkább eltávolít minket egymástól, mint közelebb hoz" - állt akkor a közleményben. Csak pár hétig bírták egymás nélkül, májusban a színésznő azt nyilatkozta, őszinte és mély beszélgetések után úgy döntöttek, adnak még egy esélyt a kapcsolatuknak. 

Janza Kata és Pesák Ádám a 2017-es Story-gálán.
Janza Kata és Pesák Ádám a 2017-es Story-gálán.
Fotó: Femina/Bodnár Zsófia

Úgy tűnt, a sokak által emlegetett 22 év korkülönbség ellenére jól működik a kapcsolatuk. Janza Kata 2021 februárjában a Mokkában azt mesélte, a pandémia összezártsága csak közelebb hozta őket egymáshoz, a köztük lévő összhang pedig szerinte épp annak tudható be, hogy nem egyidősek.

- A korkülönbség, ami köztünk van, már akkora, hogy nem feszélyez semmit. Nem vagyunk rákényszerítve, hogy olyan dolgokon gondolkodjunk, amik egy kisebb korkülönbséggel élő pár mindennapjait feszítheti. Ilyen például a gyerekvállalás. Mi szabadabban éljük meg a helyzeteket, hogy nincsenek elvárások - mondta a reggeli műsorban a 49 éves sztár.

A cikk az ajánló után folytatódik

Janza Kata és Pesák Ádám kapcsolatában a közelmúltban változás történt, a pár közös közleményben tudatta, hogy bár továbbra is nagy szeretettel gondolnak a másikra, és a színpadon a közönség továbbra is láthatja őket együtt, a privát életüket egymás nélkül képzelik el. 

"Közlemény!

Tudjuk, hogy a jelen helyzetben a világ és közvetlen környezetünk is sokkal fontosabb dolgokkal van elfoglalva, mint a mi személyes életünk történései. Vannak azonban olyanok, akiket ez mégis érdekel, miattuk írjuk most ezt a közleményt. 

Jó érzés, hogy a közönségünk meg akar ismerni minket, és amikor úgy adódik, velünk örül a boldogságunknak. Közszereplőként azzal is tisztában vagyunk, hogy ez esetben úgy korrekt, ha az életünk nehezebb szakaszait sem titkoljuk el. Ezen a fórumon, egyetlen alkalom erejéig tájékoztatjuk azokat, akik erre kíváncsiak, hogy privát kapcsolatunk véget ért. Tesszük ezt azért is, mert viszonyunkat a sajtóval eddig a kölcsönös tisztelet jellemezte, és nem szeretnénk, ha ez a jövőben másképp lenne. Bízunk benne, hogy ezzel az információval egyszer és mindenkorra elejét tudjuk venni annak, hogy olyan cikkek szülessenek rólunk, amelyekben mi nem működtünk együtt az újságírókkal. 

Öt közösen töltött év után számunkra természetes, hogy szeretettel gondolunk egymásra. A közönség továbbra is láthat együtt minket a színpadon vagy más fellépés alkalmával, de a privát életünket a továbbiakban egymás nélkül képzeljük el. Kettőnkkel és a szakításunkkal kapcsolatban nem kívánunk nyilatkozni a jövőben. Ezúton kérjük a sajtó képviselőit, hogy döntésünket tartsák tiszteletben, és ne keressenek minket ebben a témában. Közleményünk csak teljes terjedelmében közölhető, és minden olyan megjelenés, ahol jelen információktól eltérő tartalommal találkozunk, jogi lépéseket von maga után. 

Döntésünk tiszteletben tartását ezúton is köszönjük!

Janza Kata, Pesák Ádám" - olvasható a közösségi oldalaikon megosztott szövegben. 

Ernyey Béla gyönyörű felesége

Ernyey Béla a gyönyörű jogásszal 2008 májusában ismerkedett meg. Rögtön az első találkozás elementáris erővel hatott rájuk, mindketten azonnal tudták, megtalálták a lelki társukat. Egy esztendővel és egy hónappal később oltár elé álltak. Noha a köztük lévő 38 év korkülönbség miatt sok kritizálójuk akadt, az idő őket igazolta. 

Ezt is szeretjük