Weisz Fanni elárulta a szakítás okát: ezért költözött el már tavaly a közös otthonból
Weisz Fanni először szólalt meg arról, miért szakítottak párjával, Bókay Gergővel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfőn derült ki, hogy Weisz Fanni és párja, Bókay Gergő bő egy év után szakítottak. A hírt a férfi osztotta meg a közösségi oldalán. 

Az egykori szépségkirálynő 2020 júliusában jelentette be, hogy férjével, Hajmásy Péterrel hét együtt töltött év után, nem sokkal a második házassági évfordulójuk előtt különváltak. Maga sem gondolta volna, hogy az új szerelem hamar belép az életébe.

Weisz Fanni szakítása

Weisz Fanni új párjával, Bókay Gergellyel 2020 októberében posztolta az első közös fotót. A férfi korábban Nádai Anikó párja volt, és érdekes módon az RTL Klub műsorvezetője Weisz Fanni exével jött össze, Hajmásy Péterrel idén januárban adták hírül, hogy első közös gyermeküket várják

„Sziasztok! Rengeteg kérdés érkezett a témában, és szeretnénk tisztázni végre. Fanni és én már egy ideje nem alkotunk egy párt. Szeretetben váltunk el, és továbbra is mindenben számíthatunk egymásra. A magánéletünket ezután sem szeretnénk megosztani a nyilvánossággal, ezért szépen kérünk mindenkit, de főleg a sajtó képviselőit, hogy ezt tartsák tiszteletben. Köszönjük szépen” - írta Bókay Gergő az Instagramon.

A cikk az ajánló után folytatódik

Weisz Fanni eddig nem szólalt meg a különválásról és annak okáról, a Blikknek erősítette meg, hogy valóban szakítottak Bókay Gergővel. Már tavaly lezárták a kapcsolatukat, amit hosszas beszélgetések és mérlegelés előzött meg. 

- Nem egy harmadik fél miatt szakítottunk, hanem azért, mert a jövőt illetően más elképzelésink voltak. Teljesen normális ebben az életkorban, hogy az ember keresi önmagát, a társát, és bizony van, amikor nem azzal az emberrel sodorja őt össze a sors, akivel leéli az életét. Gerire nem tudnék, de nem is akarok rosszat mondani. Hálás vagyok neki az együtt töltött időért - árulta el a 29 éves modell. 

Már tíz éve ismerték egymást, amikor a barátságból szerelem lett. Több mint egy évig alkottak egy párt, tavaly tavasszal össze is költöztek. 

Én jöttem el a közös otthonunkból, már tavaly különköltöztünk.

Magyar szépségkirálynők sminkben és anélkül

Kárpáti Rebeka 2013-ban nyerte el a Miss World Hungary címet, majd édesapja, R. Kárpáti Péter nyomdokaiba lépve színésznőként próbálta ki magát a Jóban Rosszban című sorozatban, és a műsorvezetésbe is belekóstolt. Az Instagramon 200 ezres követőtábora előtt azt sem rejti el, milyen az arca, ha azt nem fedi semmilyen smink. Rajta kívül összegyűjtöttük azokat a szépségkirálynőket, akik büszkén vállalják festetlen arcukat.  

Ezt is szeretjük