Kiderült, Nádai Anikó babáját hogy fogják hívni: azt is, mikor születik meg
Nádai Anikó elárulta, hányadik hétben jár, mikorra írták ki a babát, és azt is, milyen neveket választottak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nádai Anikó számára az elmúlt időszak tele volt meglepetésekkel: párjával január elején a Dominikai Köztársaságba utaztak. Hajmásy Péter az hitte, szerelme egy ilyen nyaraláson biztosan számít majd arra, hogy megkéri a kezét, de a műsorvezetőnek ez eszébe sem jutott, így igencsak meglepődött, amikor a férfi térdre ereszkedett előtte. 

A január 8-i eljegyzést másfél héttel később, január 19-én egy újabb fontos bejelentés követte: a sztárpár ultrahangos és babapocakos fotóval tudatta, hogy első közös gyermeküket várják. A Reggeli mai adásában a baba nemét és a nevét is elárulták. 

Nádai Anikó babájának neve

Nádai Anikó bevallotta, párjával olyan típusok, akik nehezen tudják magukban tartani a titkokat, a karácsonyi ajándékokat is már novemberben odaadják egymásnak. Így van ez a babával is: alig bírják megállni, hogy ne tudják meg, fiú lesz, vagy lány. 

nadai-aniko-parja
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Nagyon szerencsések és hálásak vagyunk, hogy ez a baba ilyen gyorsan összejött. Abszolút szerelemgyerek lesz. Sokan kérdezik, nem kapkodtuk-e el, de én azt gondolom, hogy ennél jobb helyre nem születhetne, és nem tudom, egy vagy két év múlva mi változna. Több türelmem lenne? Nem hiszem. Most nagyon egyben vagyunk, és bízom benne, ez így is marad - mondta a 33 éves sztár, aki január 11-én ünnepelte a születésnapját. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Hajmásy Péternek ez lesz az első gyermeke, Nádai Anikónak már született egy kisfia. Patrik 2015 augusztusában jött a világra. Édesapja Kovács Dániel Richárd rendező (Éjjel-Nappal Budapest, Válótársak, A Tanár, Mellékhatás), akivel a 2017-es év első napjaiban tudatták, hogy öt év után külön folytatják tovább. A műsorvezető kisfia már régóta tudja, hogy kis testvére fog születni, édesanyja és vőlegénye szerették volna az első pillanattól beavatni, érezze, hogy ő is része a babavárásnak. 

- Nagyon meglepett, mennyire pozitívan reagál, mennyire várja, mennyire nyitott. Lánynak és fiúnak is nagyon örülne, az előbbi Patrik szerint talán azért lenne jobb, mert nem kellene neki külön szoba, és akkor ellennének együtt. 

Nádai Anikó a 13. hét végén jár, júliusra van kiírva. A baba nemét egy babaváró bulin szeretnék megtudni, de a neveket már eldöntötték. Ha fiú lesz, a Péter Pál keresztnevet kapja, ahogy az édesapja apja és nagyapja is. 

Ha kislány lesz, akkor pedig a Hajmásy Hanna Eszter nevet adjuk neki

- tette hozzá a kismama. 

Nádai Anikó otthona

Nádai Anikót nagyon érdekli a lakberendezés, vannak kedvenc oldalai, ahol folyamatosan új ötleteket talál. A műsorvezető számára a lakása felújításakor fontos szempont volt, hogy otthonos és meleg színeket használjanak. Szerinte szuper lett a végeredmény, nagyon szereti.

Ezt is szeretjük