Janicsák Veca elvált férjétől: először beszélt élete legnehezebb időszakáról
Janicsák Veca először mesélt arról a Glamour magazinnak, milyen egészségügyi és párkapcsolati problémákkal küzdött az elmúlt években.

janicsak-veca-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Janicsák Veca 2019-ben szerepelt férjével, Ladányi Jancsó Ábellel az Ázsia Expressz második évadában, ám a magánéletéről mindig is ritkán nyilatkozott. 2016 januárjában született meg kislányuk. Amikor Emma másfél éves volt, pár hónapra különváltak, majd újra egymásra találtak, az esküvőjüket 2017 augusztusában tartották.

Nyolc éve éltek együtt, és három éve voltak házasok, amikor 2020 júliusában elárulták, válságba került a házasságuk, hosszú hónapok kemény munkájára, terápiára is szükségük volt, hogy ismét harmonikus legyen a kapcsolatuk. A házasság mégis válással végződött, erről és élete legnehezebb szakaszáról az énekesnő először a Glamour magazinnak adott exkluzív interjúban mesélt. 

Janicsák Veca elvált

A 32 éves sztár úgy érezte, hogy elkerülje a pletykákat, itt az ideje megosztani, milyen egészségügyi és párkapcsolati problémákkal küzdött az elmúlt években. Már a várandósságára is kisebb csodaként tekintett, ami nem volt zökkenőmentes, egy miómával küzdött, veszélyeztetett terhes volt. A kislánya születése után egy évvel megműtötték, sikeresen eltávolították a miómát, de az operáció után újabb betegségek nehezítették meg az életét. 

janicsak-veca
Fotó: TV2

Autoimmun betegség alakult ki nála, mélyvénás trombózist kapott, 2020-ban pedig egy nőgyógyászati vizsgálat során méhnyakrákot diagnosztizáltak nála, és a vizsgálatok kimutattak egy újabb miómát, ami folyamatos fájdalmat okozott. 

- Az orvosom megkérdezte, akarok-e még gyereket, ha úgy döntök, ez lett volna az utolsó lehetőségem, de egyáltalán nem volt biztos, hogy sikerülni fog. Nem akartam kitenni magam újabb megpróbáltatásoknak, a kislányomnak szerettem volna adni minden időmet.

A nagyon hosszú, komplikált műtét alatt kiderült, a méhem sajnos nem menthető, el kellett távolítani

- árulta el a magazinban.

A cikk az ajánló után folytatódik

A műtét után egy reggeli műsorban megkérdezték tőle, mikor jön a második baba, és más alkalmakkor is el kellett terelnie a témát. Mára megtanulta helyén kezelni az őt ért támadásokat, őszinte tud lenni magával, de nem tagadja, pszichológus segítségére is szüksége volt. Nemcsak a saját, a családja múltját, a követett mintákat is megvizsgálta. 

janicsak-veca2
Fotó: TV2

- Az elmúlt két évben megtanultam elfogadni a segítséget, megtanultam letenni bizonyos terheket - mondta Janicsák Veca, aki arról is a Glamournak beszélt először, hogy elvált. 

- Nem hibáztatom a volt páromat a történtekért, hiszen egy párkapcsolatban is mindig kettőn áll a vásár, de az biztos, ha a tested ilyen mértékben jelez, akkor egészen bizonyos, hogy nem vagy jó helyen, vagy nem vagy kellőképpen értékelve. (…) Nekem a válás mellett kellett döntenem, hogy visszanyerhessem önmagam. 

Szunai Linda válik

Szunai Linda neve akkor lett ismert, amikor 2011-ben szépségkirálynővé koronázták, elnyerte a Miss World Hungary címet. A verseny egyik zsűritagja volt az a médiaszakember, akivel évekkel később egymásba szerettek. 2020 júniusában tartották álomesküvőjüket, de egy évvel később egyedülálló lett. A válás okairól csak most beszélt. 

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük