Kulcsár Edina új párja bő egy hónapja hagyta el családját: a rapper ezt az év elején tudatta
Kulcsár Edina új párja január elején jelentette be, hogy elköltözött párjától és gyermekeiktől.

kulcsar-edina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina és férje, Szabó András 2022. január 14-én, péntek kora este jelentették be a közösségi oldalaikon, hogy házasságukat nem sikerült megmenteniük, úgy döntöttek, elválnak. Csuti azt egy külön interjúban hangsúlyozta, hogy nem igazak a pletykák, a döntésükben nem játszott szerepet harmadik fél. 

Az utóbbit Kulcsár Edina is megerősítette hétfő délutáni posztjában. „Igaz, hogy nem 3. fél miatt lett vége a kapcsolatunknak, viszont azt nem tagadom, hogy közben rámtalált a SZERELEM!”- írta az Instagramon, ahol közös képet is posztolt új párjával

Kulcsár Edina új párja elhagyta családját

Azt is elárulta, hogy Csutival rég nincsenek rendben, jó ideje nincsenek együtt, de jóban vannak, és a gyerekek miatt néha a házban tartózkodik.

„Egy olyan szerelem, amivel még nem találkoztam! Amiről azt sem tudtam, hogy létezik!!! (...) Amit érzek eziránt a fiú iránt, olyan erős és megmagyarázhatatlan, amivel még tényleg nem találkoztam! Lehet, hogy elsőre sokan azt mondják, hogy jézusom… mert „hamar” továbbléptem, de én már több hónapja lezártam magamban a múltat. Megléptem, amitől a megváltást reméltem, és utána egyből egy ilyen ajándékkal örvendeztetett meg a sors! A SZERELEMMEL!” - olvasható a volt szépségkirálynő bejegyzésében. 

kulcsar-edina-csuti
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Kulcsár Edina közölte, nem akar tovább bujkálni, szeretné megmutatni a világnak, ki az, aki miatt más színben látja a világot. „Ki az, aki a tenyerén hordoz, akinek a hiánya fizikális fájdalmat okoz, aki minden bennem lévő szeretetet visszahozott, és akinek a társaságában nem tudok nem mosolyogni. Ő G.w.M, aki polgári nevén Varga Márk!”

A cikk az ajánló után folytatódik

A YouTube egy ideje legfelkapottabb magyar előadója G.w.M., azaz Varga Márk is nemrég szakított. A népszerű rapper január 3-án a közösségi oldalán jelentette be, hogy különváltak a párjával, és egy hónapja elköltözött a családjától. 

„Egy hónapja már nem élek együtt a családommal. Az a döntés született, hogy a párommal elválnak az útjaink. A gyerekeinket közösen neveljük, ez soha nem is volt kérdés köztünk. Számomra ők a legfontosabbak és bármikor tudok is velük találkozni. Mindenben maximálisan támogatom őket a továbbiakban is. A viszonyunk jó maradt, a két gyermekünk lelke a legfontosabb számunkra" - írta a Facebookon. 

A zenész 2021. november 19-én megjelent és már 3,2 millió megtekintésnél járó „Hello” című klipjében Kulcsár Edina a főszereplő, aki hétfőn azt is bejelentette egy posztban, hogy az éneklésben talált vigaszt, elkészült az első dala, csütörtökön forgatják is hozzá a klipet

Közben Kulcsár Edina bejelentését követően a Blikknek két gyermeke apja, Csuti azt mondta, elfogadja a felesége döntését, de úgy érzi, a neje nem volt vele mindig őszinte, és barátkoznia kell a gondolattal, hogy a férfi - akit nemrég ő mutatott be Kulcsár Edinának - a gyerekeikkel is fog találkozni. 

kulcsar-edina-csuti1
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Azt nem szeretném elmondani, hogy mikor tudtam meg a dolgot, de úgy érzem, hogy Edina nem mindig volt velem őszinte.

Rettentően csalódott vagyok azért is, ami a házasságunkkal történt, és azért is - bár tudom, hogy ez az élet rendje -, amivel most szembesülnöm kellett. Amit még mondanék, azt inkább nem teszem, hogy a családom érdekeit védjem - nyilatkozta a napilapnak. 

Horváth Gréta férje hűtlenségéről

Január 7-én bombaként robbant a hír, hogy Horváth Gréta és Meggyes Dávid négy és fél év után külön utakon folytatják tovább. A sztáranyuka az Instagramon jelentette be, hogy férje kilép az ő és előző házasságából született gyermeke életéből. Összetört, miután több lány is jelentkezett, hogy a kapcsolatuk alatt "dolga akadt" Dáviddal. 

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük