Miller Dávid és párja 10 év után szakítottak: az X-Faktor műsorvezetője magánéletéről vallott
Miller Dávid vágyik rá, hogy legyen magánélete, de jelenleg nincs, nem tud beiktatni senkit az életébe.

miller-david-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miller Dávid színészként lett ismert, majd a Reggeli műsorvezetője lett 2020 márciusában, 2021 őszén pedig a jubileumi, tizedik évadával jelentkező X-Faktor műsorvezetőjeként mutatkozott be az RTL Klubon. Zenészként a szólókarrierje is egyre sikeresebb. 

A mindig mosolygós, pörgős srác látszata mögött azonban egy igazán érzékeny lélek lapul. Az InStyle magazin legújabb számában őszintén beszél a lelki terhekről, amiket évek óta cipelt magával, szakmai vívódásairól, valamint szakításáról is.

Miller Dávid és párja szakítottak

- Sok üzenetet kapok, nagyon sokaknak válaszolok is, de azoknak, akik csak annyit írnak, hogy szerelmesek belém, azzal nem mindig tudok mit kezdeni, bár van ilyen is… Vágyom rá, hogy legyen magánéletem, de jelenleg nincs, februárban lett vége egy tíz évig tartó kapcsolatomnak.

miller-david
Fotó: RTL Magyarország

- Azóta volt pár próbálkozás, de nem tudok beiktatni senkit az életembe. Szeretek adni, odafigyelni és kifejezni a törődésemet, de most időm sem lenne rá - árulta el a lapnak a színész-énekes, aki azért nyitva tartja a szemét, megadja a lehetőséget, hogy rátaláljon a szerelem.

A cikk az ajánló után folytatódik

Miller Dávid azt is bevallotta, hogy sok dologgal még mindig nem elégedett, de mostanra elfogadta magát, és ez hatalmas terheket vett le róla. 

- Elfogadom magam, tudom, hogy ez vagyok én, mondjuk, számomra ez is nagyon komoly munka volt, hogy ide eljussak. Rájöttem, hogy dolgoznom kell ezen, és segítséget is kértem hozzá egy szakembertől. 

miller-david-instyle
Fotó: InStyle/Zsólyomi Norbert

A 25 éves sztár szerint ezt a mentalitást nagyban befolyásolta az, hogy művészcsaládból származik. Édesanyja Ullmann Mónika színésznő, édesapja Miller Zoltán színész, apai nagyapja Miller Lajos, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett Kossuth-díjas operaénekes, apai nagyanyja Dobránszky Zsuzsanna opera-énekesnő.

- Az utam indulásakor erőteljesen küzdöttem azért, hogy önmagamért ismerjenek el, és ne azért, mert a szüleim, nagyszüleim vagy dédszüleim csináltak valamit.

Rájöttem, hogy csak magamat helyeztem nyomás alá, mert a családom soha nem rakott rám semmilyen kényszert.

A színpad mellett az RTL Klub kiemelt műsoraiban - Reggeli, X-Faktor, A Tanár - is látható művész arról is mesélt az InStyle magazin hasábjain, hogy a Vörös veréb című filmben való szereplését valóságos traumaként élte meg. 

miller-david-instyle2
Fotó: InInStyle/Zsólyomi Norbert

- Nagyon rosszul és nehezen éltem meg azt a jelenetet, igazából ami miatt elvállaltam, az egy az egyben ki lett vágva, és csak annyi maradt meg, hogy anyaszült meztelenül ott állok Jennifer Lawrence mellett. Nem éreztem magam jól a bőrömben, és az is kellemetlen érzést okoz, ha visszagondolok rá - mondta, hozzátéve, hogy a hollywoodi produkció helyett A Tanár című sorozat hozta meg számára a várt áttörést.   

Miller Zoltán és Vágó Bernadett

Miller Zoltán érezte a villámcsapást, amikor 2016-ban a Madách Színházban A nyomorultak című musical próbáján összehozta az élet Vágó Bernadett-tel. Azonnal megakadt a szeme a csinos kolléganőjén. Áprilisban ismerkedtek meg, de nem vártak sokat, hogy megkonduljanak az esküvői harangok, decemberben össze is házasodtak. 

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük