Közös fotón Rékasi Károly és 18 éves fia – Zsigmonddal együtt lépnek fel
Rékasi Károly fiával, Zsigmonddal március 15-én verseket szaval.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Különleges eseményre készült Rékasi Károly: az 56 éves sztár 18 éves fiával, Rékasi Zsigmonddal együtt lép fel március 15-én Szlovákiában, Gúta városában. Nem ez lesz az első apa-fia-fellépésük, a színész azt írta, az előző éven Petőfi-emlékműsoron bemutatott összeállításukkal készülnek.

Rékasi Zsigmond érdeklődése a költemények és a költészet iránt nem új keletű. Lázadások éjszakája címmel tavaly karácsonykor jelent meg első verseskötete.

- Kiadóval adandó malőrök és szabadidőm hiányában nem tartottam könyvbemutatót, de reményeim szerint tavasszal már el fogok jutni pár vidéki városba. Mindeközben édesapámmal van egy közös irodalmi estünk, ott is hallhatóak a verseim – mesélte február végén a kultkocsma.hu oldalnak.

A fiatalember következő projektje egy regény, amely a Katasztrófa címet kapta. A könyvnek külön Facebook-oldalt is létrehozott.

Rékasi Zsigmond az elmúlt években a Renegátlástalanok mozgalom szervezőjeként került címlapokra és nyilatkozott a tévében is. Politikai szerepvállalásának máig érzi a hátrányait.

- Rabosítottak hamis vádak miatt, kitiltottak, majd ellehetetlenítettek az iskolámban. Lassan egy éve folyik ellenem bűnügyi eljárás, nem vesznek fel állami középiskolák, családsegítőhöz kellett járnom, kijárt hozzánk a gyámügy… ’cetera, ’cetera. Ó, igen, akadt némi hátránya – osztotta meg a Kultkocsmával.

Ezt is szeretjük