Ő Szellő István ritkán látott fia - A 16 éves Ádám profi teniszező

Szellő István fia, Ádám örökölte a híradós tenisz iránt érzett rajongását.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Szellő István négy gyermek büszke édesapja: 22 éves fia, András az első, a 16 éves Ádám a második házasságából született, a kilencéves Manna és Alen félig szír származású édesanyjával párkapcsolatban élt - az ikrek anyukája sajnos nem érhette meg gyermekei negyedik születésnapját.

Az RTL Klub híradósa az RTL Klub Reggeli című műsorában középső fiával, Ádámmal szerepelt, aki keveset tartózkodik Magyarországon, mert Spanyolországban él, egy ottani teniszakadémián edz. Gimnáziumi magántanulóként évente egyszer vizsgázik Magyarországon, januárban azért utazott haza. Szeretne profi játékos lenni, de mellette egyetemre is járni Amerikában vagy Angliában.

- Kint játszik az unokatesóm, aki szintén teniszezik. Két és fél évvel ezelőtt mi is megnéztük ezt az akadémiát, megtetszett, és kimentünk. Korán reggel megyek edzeni két és fél órát, aztán kondi, és délután ugyanez - mesélte Szellő Ádám. 

Nem véletlen, hogy a fiatal srác ezt a sportágat választotta, édesapja is sokáig rendszeresen teniszezett.

- Ádámmal nagyon rég játszottam már, mert egyrészt hülyére ver, ha meg pontot szerzek ellene, akkor ideges. Most már lehet, hogy nem lenne az, mert utoljára talán 12 éves korában teniszeztünk - mondta az 51 éves tévés. 

Szellő István sajnálja, hogy a dühöngésből sokat örökölt tőle Ádám, ő ugyanis nem volt higgadt sportoló, de a fia szerencsére ezen a téren sokat fejlődött. 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük