Rékasi Zsigmond keményen beolvasott a Fidesznek - Az esti adásban mondta meg a magáét
Rékasi Zsigmond szerint a fiataloknak nincs jövőjük az országban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

"Lassan többször tölti az éjszakát a rendőrségen, mint otthon" - fogadta az Egyenesen tegnap esti adásában Kálmán Olga Rékasi Zsigmondot, aki cáfolta ezt. Közölte, a hétfőre virradó éjszakája volt az első, amit a rendőrségen töltött, eddig csak egyetlen szabálysértése volt, most állították elő először. Rékasi Károly színész fia azt is elmondta, hogy szerinte az Orbán Viktor által előrevetített elszámoltatás jegyében vitték be a rendőrőrsre.

Miután kiderült a választási végeredmény, Rékasi Zsigmond egy 15 fős társasággal az Elvesztette közpénz jellegét című nótát énekelte a járdán haladva. Szerinte nem jelentettek fenyegetést, de az Oktogon és a Nyugati között megállították őket a készenléti rendőrök. Igazoltatták őket, együttműködően viselkedtek, és Rékasi Zsigmond épp annak a kérésnek kívánt eleget tenni, hogy kipakolja a táskája és a ruházata tartalmát, amikor az egyik rendőr leállította a folyamatot azt mondva, hogy szemtanúk állítják, a fiatalember gyújtott fel szemeteskukákat, ezért beviszik a rendőrségre. A diákaktivista a Hír TV műsorában hangsúlyozta, elítéli a tulajdonok felgyújtását, és nem értette, miért gyanúsítják a bűntett elkövetésével, amikor a gyújtogató csoporttal egyáltalán nem keveredtek. Ennek ellenére bekerült a bűnügyi nyilvántartásba, fotót készítettek, és ujjlenyomatot vettek tőle. 

- Gondolom, most már tapasztaljuk a bizonyos leszámoltatásokat, amiről beszélt a miniszterelnök úr. Elégtétel - bukott ki belőle az esti műsorban. 

- Amíg ki nem kerültem a rendőrségről, csalódott és dühös voltam, majd, amikor négy bent töltött óra után kiléptem, és kezdtem magamhoz térni, akkor döbbentem rá, lehet, hogy mi már nem fogunk Magyarországon gyereket nevelni vagy itt leélni az életünket, pedig én nagyon szeretném, tényleg nagyon szeretném. És a barátaimmal és az ismerőseimmel is együtt mind, és gondolom, mind, akik itt ülnek, a stúdióban vagy akár a tévé túloldalán, gondolom, azért is nézik az adást, de ez egyre lehetetlenebb. És hogyha most az emberek nem állnak ki ez ellen, és tényleg most már a magyarságnak sajnos ez egy tulajdonsága, hogy nagyon sokáig tűr, és csak aztán reagál egyszer. Reagáljunk most, és ténylegesen legyen megint egy összetartó Magyarországunk - mondta a diákaktivista, aki pedig hangsúlyozta, szeretne egyszer apuka lenni, és a gyermekét Magyarországon felnevelni.

Rékasi Zsigmond országos összefogásra és ellenállásra buzdította a nézőket. 

- Bármit, amit Magyarország elért, azt azért értük el, mert összefogtunk. Ez a nemzet csak úgy érhet el bármit is, ha összetartunk. E nélkül ténylegesen kivándorló ország leszünk, és az utolsó lekapcsolhatja a villanyt, vagy megvárják, amíg eléldegél a Fidesz felső vezetése - addigra már egyedül - mondta a diákaktivista, aki szerint, ha egy tinédzserekből álló mozgalom résztvevői, melynek ő is tagja, tudnak együttműködni a közös céljaikért, akkor a felnőtt magyar embereknek is tudniuk kell ugyanezt megtenni.

Rékasi Zsigmond január végén azzal szerepelt a hírekben, hogy részt vett az év eleji diáktüntetéseken, ezt követően pedig rendőrök jelentek meg az otthonában, és mindkét számítógépét lefoglalták

Ezt is szeretjük