Molnár Andi ezért válik férjétől: Zsolttal 5 év után ért véget a házasságuk

Molnár Andi és férje, Zsolt mindent megtettek azért, hogy megmentsék a kapcsolatukat, még párterapeutához is fordultak.

molnár-andi-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Molnár Andi és férje hiába próbáltak mindent, hogy megmentsék a kapcsolatukat, év elején leültek beszélgetni, és arra jutottak, elválnak. 

A Dancing with the Stars zsűritagja és Zsolt szerelme úgy indult, mint egy hollywoodi romantikus film: diák-tanár kapcsolatból lett szerelem, egy esküvői koreográfia táncóráin találkoztak. Pár hónap múlva összeköltöztek, megtörtént a tengerparti eljegyzés, végül 2017 augusztusában álltak oltár elé.

Molnár Andi válása

Molnár Andi korábban sem titkolta, volt, hogy hullámvölgybe kerültek, de mindketten úgy látták, ha dolgoznak azon, hogy visszataláljanak egymáshoz, rendbe tudják hozni a dolgokat.

- Sokat harcoltunk egymással, egymásért, de a sebek helyén egyre több maradt a heg, ami újra és újra felszakadt. Azt hiszem, másra számítottunk mindketten - magyarázta a Best magazinnak.

Rájuk igaz volt, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de öt év elteltével pont a személyiségükbéli különbségek szülték a vitákat.

- Én konfliktuskerülő típus vagyok, nyugalomra, megegyezésre törekszem, és sokszor talán éppen ezért nem szóltam időben. Hallgattam. Zsolt inkább beleállt a konfliktusokba.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Mindent megtettek annak érdekében, hogy kilábaljanak a gödörből: párterapeutához is fordultak a mélypontjaiknál, ami egy ideig segített is. A karanténidőszak is jót tett nekik, hiszen kevesebb volt a munka, több időt tudtak kettesben tölteni, ám ahogy visszatértek a dolgos hétköznapok, a gondok is jöttek velük.

Molnár Andi a 2021-es Dancing with the Stars döntőjében.
Molnár Andi a 2021-es Dancing with the Stars döntőjében.
Fotó: TV2/Dancing with the Stars

- Egyszerűen be kellett látnunk, hogy boldogtalanok vagyunk egymással. Sokat küzdöttünk, de azt láttuk, nem ilyen egy felhőtlen kapcsolat. Talán számomra az volt a legszembetűnőbb jel, hogy le kell zárnunk a dolgainkat, hogy nem kaptam elég figyelmet, támogatást. 

Az idén negyvenéves táncosnő tudja, a képernyős munkákkal és a táncoktatással hektikus az időbeosztása, pörgős az élete, ezért nem könnyű a másik félnek, de Zsolt eleinte maximálisan partnere volt mindenben.

 A végén már azt éreztem, hogy nem a támaszom, nincs mellettem, amikor szükség lenne rá.

Molnár Andi ruhái a Dancing with the Stars 2. évadában

Molnár Andrea a Dancing with the Stars 2021-es adásai során nemcsak a szexi és dögös, hanem hercegnős oldalát is megmutatta, képes összeállításunkban megnézheted a legemlékezetesebb kreációit az adásokból.

Ezt is szeretjük