Stana Alexandra szerint Horváth Gréta férje lelépett egy nem jól működő kapcsolatból
Stana Alexandra először szólalt meg Horváth Gréta férjével, Meggyes Dáviddal való kapcsolatáról.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Alig indult be a 2022-es év, csak kapkodtuk a fejünket, hány sztár jelentette be, hogy a házassága tönkrement, és közülük hány híresség talált új párra egy másik ismert ember személyében.

Így meglepődtünk azon, hogy a 2019-es Ázsia Expressz nyertes párosa, Horváth Gréta és Meggyes Dávid két év házasság után külön utakon folytatják tovább. A sztáranyuka január 7-én az Instagramon jelentette be, hogy férje kilépett az ő és előző házasságából született gyermeke életéből.

Stana Alexandra és Meggyes Dávid

Ősszel még együtt képzelték el a jövőjüket, házat újítottak fel, és közös családot terveztek. Az influenszer pár nap múlva azt nyilatkozta, értetlenül áll a dolog előtt, és teljesen összetört, miután "sorra estek ki a csontvázak a szekrényből"

- Több lány is jelentkezett a napokban, akikkel a 4,5 éves kapcsolatunk alatt "dolga" akadt... - mondta a Blikknek.

horvath-greta-ferje
Fotó: TV2

Pár nappal a bejelentést követően felröppentek a pletykák, hogy Meggyes Dávid új szerelme a Dancing with the Stars című műsorból ismert táncművész, Stana Alexandra, aki 12 együtt töltött esztendő és fél év házasság után tavaly november végén árulta el, hogy a szintén táncos Köcse Györggyel elválnak útjaik. 

- Amikor elköltözött, könyörögtem, hogy mondja meg az igazságot, és úgy hagyjon itt minket. Akkor egy teljesen más lány nevét mondta nekem. Teljesen más tudatban akart engem és a gyereket itt hagyni - árulta el Horváth Gréta a napilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Stana Alexandra most Hot! magazinnak adott exkluzív interjút. Állítása szerint a történetük Meggyes Dáviddal nem olyan bonyolult, mint amilyennek az újságok lefestik. 

Először nyáron találkozott Horváth Gréta férjével egy üzletmegnyitón, ahol a pénzügyi tanácsadóként dolgozó férfi influenszerként volt jelen, és ahol pár mondatot váltottak egymással. Decemberben futottak össze legközelebb egészen véletlenül, amikor a táncosnő vásárolgatott. Meggyes Dávid meghívta egy kávéra, amibe a nő baráti gesztusnál nem látott bele többet - szerinte a férfi sem. Sok mindenről beszélgettek, hamar egy hullámhosszra kerültek. 

Stana Alexandra a Dancing with the Stars című műsorban Árpa Attila táncpartnere volt.
Stana Alexandra a Dancing with the Stars című műsorban Árpa Attila táncpartnere volt.
Fotó: TV2

Úgy véli, a férfit nagyon rossz színben tüntetik fel, neki soha nem írt tolakodó üzeneteket, és amikor azt érezték, alakulhat valami, a férfi otthon közölte a feleségével, hogy szeretne elköltözni. 

- Nem gondolom, hogy elszerettem a párjától, ahogy beállítják.

Volt egy nem túl jól működő kapcsolata, és ő lelépett; nem élt párhuzamos életet.   

Stana Alexandra arról is beszélt, hogy sok időt töltenek együtt Meggyes Dáviddal, jól érzik magukat a másik társaságában, de még csak egy hónapja ismerik egymást, nem kötelezték el magukat, majd az élet és az idő eldönti, mi lesz a bimbózó kapcsolatból. 

- Nem mondom, hogy egy pár vagyunk, inkább azt, hogy ismerkedünk. Elkezdődött valami - remélem, folytatódni fog, mert jól érzem magam Dávid társaságában.   

Pápai Joci megcsalta feleségét

Pápai Joci és felesége húsz éve vannak együtt jóban-rosszban. Az énekes többször beszélt már arról, hogy Anita akkor is a hű társa volt, amikor anyagi nehézségekkel küzdöttek. Amikor az első gyermekükkel volt várandós, az abortuszon gondolkodtak, annyira szegények voltak. Arról azonban tavaly októberben mesélt először, hogy miután apa lett, megcsalta a feleségét, aki ezért elhagyta.

Ezt is szeretjük