Kökény Attila és felesége hónapokig külön éltek: Aranka megszenvedte a hűtlenséget
Kökény Aranka megszenvedte a különélést, és nem bánta meg, hogy megbocsátott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kökény Attila és felesége, Aranka több mint két évtizede kitartanak egymás mellett, áprilisban ünnepelték a 23. házassági évfordulójukat. 

Az asszony a családja miatt adta fel azt az álmát, hogy szakácsnő legyen, és az énekes hűtlenségét is megbocsátotta, de egyik döntést sem bánta meg - mesélte a Story magazinnak

Kökény Aranka megbocsátotta férje hűtlenségét

Sosem titkolták, hogy sok évvel ezelőtt az énekes félrelépett, két hónapig külön is éltek. Kökény Attila hálás a feleségének, hogy végül megbocsátott neki, a döntést az asszony sem bánta meg. 

- Azt mondtam neki, tartsunk egy szünetet, adjunk időt egymásnak, hogy rájöjjünk, hiányzunk-e a másiknak. Ha igen, az azt jelenti, még működőképes a kapcsolat. Végül Attila jelentkezett, de én is megszenvedtem a hiányát.

- Nem akartam, hogy a gyerekek apa nélkül nőjenek fel. Sokszor éreztem magányosnak magam Attila nélkül. Nem bántam meg, hogy megbocsátottam neki - vallotta be Kökény Aranka a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Az asszony azon sem kesereg, hogy nem lett belőle hivatásos szakácsnő. Főzőtudását 2020 őszén a TV2 Love Bistro című műsorában a nézők is láthatták: sztárpárok mutatták meg, mennyire alkotnak összeszokott párost a konyhában. 

Mielőtt 1998 áprilisában megismerkedett az énekessel, egy szakácsképző iskola elvégzése után nagyszabású rendezvényeken főzött. Nem sokkal azután, hogy elkezdte valóra váltani az álmát, 21 évesen beleszeretett Kökény Attilába, és rövidesen várandós lett. 

kokeny-attila-felesege
Fotó: TV2

- Így esélyem sem volt arra, hogy szakácsként dolgozzak tovább. Mégis, egy percig sem nehezteltem ezért. Mindig is az a típusú csaj voltam, a szíve mélyén férjről, gyerekről, családról álmodik. 

A házaspár neveli a 15 éves fiukat, Lalit, de már unokázhatnak is: Aranka lányuknak 2020 januárjában született meg a kisfia, Medárd, akit csak Medinek becéznek, Kökény Attila első házasságában született fia pedig 2020 novemberében egy újabb kisfiúval bővítette a családot, aki a hagyományoknak megfelelően az Attila nevet kapta. 

A 46 éves énekes hamarosan háromszoros nagyapa lesz. Az Anyád hogy van? című vlogban árulta el, hogy két unokájának a száma hamarosan emelkedni fog, de azt nem árulta el, hogy melyik gyermekénél - szúrta ki a Blikk.

Ezt is szeretjük