Kökény Attila unokája egyéves lett: a csokornyakkendős Medinél nincs cukibb
Kökény Attila unokája cuki szettben ünnepelte első születésnapját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kökény Attila az elmúlt esztendőkben sok eddig ismeretlen oldalát mutatta meg. Láthattuk, hogyan boldogul a konyhában a Love Bistro versenyzőjeként, valamint a Sztárban Sztár zsűritagjaként megcsillogtatta, milyen jó humora van.

Ám van ezeknél egy sokkal fontosabb szerep is az életében: egy évvel ezelőtt nagyszülő lett belőle. Két gyermek büszke nagyapjának mondhatja magát, Medi és Atika a szíve csücskei.

Kökény Attila unokája egyéves lett

Lánya, Aranka 2020. január 22-én adott életet unokájának, aki a különleges Medárd nevet kapta. Az első pár hónapjában akadtak nehézségek, a zenész például sokáig csak Skype-on keresztül követhette nyomon a kicsi fejlődését a koronavírus-járvány kitörése után. Májusban aztán ismét a karjában tarthatta a csöppséget. Azóta is rengeteg időt töltenek együtt, így nem csoda, hogy szoros kötelék fűzi össze őket.

A kisfiú egyéves születésnapját is együtt ünnepelték, nem is akárhogyan: Medi csokornyakkendőben, fehér ingbe és elegáns mellénybe bújva várta a köszöntéseket. A büszke nagypapa a Tények Pluszban mesélt arról, hogy észre sem vette, milyen gyorsan elrepült ez az egy év, valamint azt is elárulta, hogy unokája igazi csintalan kópé.

- Nagyon akaratos, nagyon indulatos, ha valami kell neki, akkor abban a percben hangot ad neki. Azt veszem észre, hogy nagyon erős személyiség. Ami neki kell, azt eléri, és a legtöbbször nem sírással, csak morog, és tudjuk, hogy mi kell neki.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen cuki volt Kökény Attila csokornyakkendős unokája az első születésnapján.

Ezt is szeretjük