Horváth Tamás hűtlenségéről vallott: „Nagyon sok mindenkivel megcsaltam a volt párom”

Horváth Tamás a Palikék Világa by Manna YouTube-csatornán mesélt hűtlenkedéseiről és azok okáról.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Horváth Tamás 12 éves kamasz fiú volt, amikor megfogta az akkor babakocsit tologató Andika kisugárzása. Tiniként aztán már fülig beleszeretett a hét évvel idősebb nőbe, aki idővel viszonozta az érzéseit: elhagyta kisfia apját, akivel már rág elhidegültek egymástól. 

A Palikék Világa by Manna YouTube-csatorna Három igazság című műsorában az énekes őszintén vallott magánéletéről, feleségével való kapcsolatáról, és a találkozásuk előtti időszakról is.  

Horváth Tamás megcsalta volt párját

Fiatal srác voltam, és volt egy párom, de nem vettem komolyan. Nagyon sok mindenkivel megcsaltam, én egy hűtlen ember voltam.

De nemcsak őt csaltam meg, hanem saját magamat is. Nálam ezek a csajozások arról szóltak, hogy valamilyen lyukat befoltozzak, hogy férfinak érezzem magam, hogy pacek csávó vagyok. 

horvath-tamas
Fotó: Palikék Világa by Manna/Három igazság

- De nem lettem pacekabb attól, hogy húztam még egy strigulát, hogy ma egy szőkével, holnap egy barnával fekszem le. Ettől nem lettem jobb, sőt még kevesebb lettem, a végén utáltam is. Andika a legjobbkor jött, ő volt a megmentőm - magyarázta a 29 éves sztár. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Horváth Tomi ma már úgy látja, tíz évvel ezelőtt nem csak felesége húzta ki a gödörből, kölcsönösen mentették meg egymást Andikával. 

- Mindig elmondom, hogy mennyi mindent tanultam tőle, de én is nagyon sok mindent adtam neki. Egy tűzrőlpattant csávó vagyok, fejjel a falnak típus, és nagyon élem az életem. Mindent meg akarok élni, minden pillanat nagyon-nagyon fontos számomra. Talán azért, mert korán elvesztettem az édesanyámat, és nagyon sok embert, főleg a mostani időszakban rengetegen mentek el. 

horvath-tamas-felesege
Fotó: RTL Magyarország

- Ezek mind arra sarkallnak, hogy minden napomat boldogan kell, hogy éljem. Nehéz mindig pozitívan élni, kemény meló, de minden egyes nap dolgozom ezen - mesélte a zenész, aki azt is elárulta, hogy számára fontosabb a boldogsága, mint bármilyen tárgyi vagyon, és bármikor a családot választaná a karrier helyett.

Pápai Joci megcsalta feleségét

A negyvenéves énekes először az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban beszélt arról, hogy miután apa lett, megcsalta a feleségét, aki ezért elhagyta. Nem titkolózott, Anita elé állt, és bevallotta neki hűtlenségét, mire az asszony még aznap elköltözött. 

Ezt is szeretjük