A magyar luxusfeleséget egy partin csalta meg a férje - A fotókkal bukott le

Polgár Tünde maga sem hitte, hogy túl tud lépni a megcsaláson, de végül sikerült, és 21 éve él Árpáddal boldogan.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Polgár Tünde több mint két évtizede él nagy boldogságban férjével, Polgár Árpáddal. A kapcsolatuk nem indult zökkenőmentesen. A Life TV Bréking című műsorában mesélte el, hogy a férfi egy bizonyos baráti körrel szexpartin is részt vett.

A Feleségek luxuskivitelben sztárja azt mondta, kicsit naiv volt a kapcsolatuk elején, és ki kellett golyóznia az ominózus társaságot, hogy működhessen a magánéletük.

Polgár Tünde a megcsalásról  

- Én nem tudom, miért olyan idióták a férfiak, hogy elmennek együtt kanos buliba, és van olyan hülye, aki még fotókat is csinál - kezdte a sztorizást a luxusfeleség. 

polgar-tunde
Fotó: Life TV/Bréking

A felvételek a mai napig megvannak. Az, hogy hogyan kerültek Tünde szeme elé, ostoba egy történet.

- Ugyanazon a tekercsen voltak, amin az első közös, ciprusi nyaralásunk képei is, és én mentem el az előhívatott fotókért. Ez még a filmtekercses időszak volt. Ráadásul, ha tudnátok, kik voltak még azokon a fotókon… Nagyon jól élnék azóta is ebből. Természetesen férfiakról van szó, a nőket nem láttad, mert nem olyan pozícióban voltak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Mindez a kapcsolatuk harmadik-negyedik hetében történt, és a párja megpróbálta megmagyarázni, hogy az ominózus parti még a Tündével való találkozása előtt történt. 

Abban a pólóban, amit tőlem kapott! 

- Akkor azt hittem, nem fogok ezen soha túllépni. Aztán megértettem, hogy egyrészt rossz társaságba keveredett - persze ezzel a saját lelkemet is vigasztaltam -, és egy olyan életmódot élt, amiből nehéz volt szinglivé visszalépnie. Plusz volt egy üveg drága ital és egy vödör, aminek a segítségével kikezeltem magamból ezt a problémát. Arra a fajta italra azóta sem tudok ránézni. Viszont tudom, hogy a férjem tökéletesen meg tud hányatni, ha bármi gond van.

polgar-tunde-fb
Fotó: Life TV/Bréking

A közösen eltöltött 21 év azt bizonyítja, jól tette, hogy megbocsátott, és bizalmat szavazott a férfinak. Nem adott ultimátumot, Árpád tudta, az az egyetlen lehetősége, hogy Tünde vele maradjon, ha hátat fordít az említett társaságnak. 

- Van az az üzleti kör, ahol ahhoz, hogy üzletet kössél, benne maradhassál a társaságban, ahhoz ezeket a k***ázós partikat be kell vállalni - magyarázta Polgár Tünde, hogy a férje miért vett részt a kompromittáló bulikon.   

Csősz Bogi 58 éves édesanyja

Csősz Boglárka különleges szépség, akinek az alakja 36 évesen is kifogástalan. Az egészséges életmód híve, odafigyel a helyes táplálkozásra, rendszeresen sportol, és a jóga évek óta az élete része. Emellett jó géneket örökölt, az édesanyja nemcsak szép nő, hanem fiatalos is, aki bőven letagadhatna korából. 

Ezt is szeretjük