Kökény Attila hűtlenségéről vallott - Arankával két hónapig külön voltak
Kökény Attila házassága 12 évvel ezelőtt a hűtlensége miatt került válságba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kökény Attila Búcsúznom kell című számával bejutott A Dal 2020 második elődöntőjébe. Az énekes a szakításról, válásról énekel, amihez személyes tapasztalatait is felhasználta.

12 évvel ezelőtt válságba került a házassága, mert megcsalta feleségét, Arankát. Két hónapig külön is váltak. 

Kökény Attila megcsalta a feleségét

A Megasztárral ismertté vált énekes a külön töltött hónapok alatt rádöbbent, mit veszíthet, ezért mindent megtett, hogy párja megbocsásson neki: ajándékokat vett, közös programokat szervezett, és kimutatta, mennyire szereti a feleségét. Hálás Arankának, amiért visszafogadta. 

kokeny-attila-a-dal
Fotó: MTVA/Kaszner Nikolett

- Nem vagyok rá büszke, de 12 évvel ezelőtt valóban volt egy botlásom.

Két hónapig külön is voltunk Arankával, ami életem eddigi legnehezebb időszaka volt.

Sajnos az ember sokszor csak akkor jön rá, hogy mennyire szereti a másikat, amikor úgy érzi, hogy elveszíti. Emlékszem, hogy rengeteget küzdöttem, mire visszanyertem a bizalmát, tényleg mindent bedobtam - mesélte a Lokálnak

A cikk az ajánló után folytatódik

Sikerült az énekes hűtlenségére fátylat borítaniuk, Aranka tényleg megbocsátott neki, a félrelépést azóta sem hánytorgatja fel neki. Az egészséges féltékenykedés ugyanakkor megvan a kapcsolatukban. 

Kökény Attila szerint ez normális, pláne, hogy a rajongóinak 90%-át nők teszik ki. Természetes, hogy a főleg hölgyekből álló közönségével a koncerteken kacérkodik, azért a felesége nem is nagyon jár a fellépéseire. A 44 éves sztár ennél tovább nem megy, hiába csábítanák el sokan. 

kokeny-attila-felesege
Fotó: TV2

- Többen is felajánlkoztak már, hogy eljuttatnának a csúcsra, ami persze nem rossz dolog, de én nem esem kísértésbe. Nem is rejtegetem a feleségem elől a telefonom, gyakran a meredek üzeneteket vele is megosztom - vallotta be a lapnak. 

Gáspár Laci gyönyörű felesége

Gáspár Laci nyolc éve alkot egy párt harmadik feleségével, akit 2014 júniusában vezetett oltár elé. Niki 2016 augusztusában egy kisfiúval ajándékozta meg az énekest, aki a Noel nevet kapta. Tudatosan figyelnek arra, hogy házasságukból ne vesszen ki a romantika. Időnként randizni mennek kettesben: vacsorázni, beszélgetnek, kikapcsolódnak.

Ezt is szeretjük