Nagy Ervin többször is hűtlen volt - A félrelépést mindig megbocsátották neki
Nagy Ervin elárulta, mit gondol a hűtlenségről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy Ervin 2017 tavaszán árulta el, hogy családos emberként szeretett bele Borbély Alexandrába, ezért sokat kellett titkolózniuk, és a kapcsolatuk kezdetére nem tudnak szimplán szép emlékként visszatekinteni. Mivel a színész szókimondó, egyenes embernek tartja magát, és soha nem intézett semmit sundán-bundán, valamint a színésznő sem az a típus, aki kikerüli a problémákat, nehéz volt számukra kezelni a helyzetet. Nagy Ervin a Spektrum Home hétfő esténként jelentkező Tesztbeszéd című műsorában azt mondta, annak ellenére, hogy régebben többször is hűtlen volt, a megcsalást megbocsáthatatlannak tartja. 

"Nagy Ervin szerint a megcsalás megbocsátható vagy megbocsáthatatlan?" - tette fel a kérdést Dombóvári István műsorvezető a színésznek, a meghívott vendégeknek, Epres Panninak, Pásztor Annának és Aranyosi Péternek, valamint a közönségnek.

- Szerintem megbocsátják, de megbocsáthatatlan: minden ilyen dolog föl van írva a korommal a kéménybe. Vannak olyan dolgok, amik felülírják ezt, de azt gondolom, hogy hosszútávon megbocsáthatatlan. Voltak idők, amikor "rossz gyerek" voltam: megbocsátották, de szerintem megbocsáthatatlan volt - árulta el a 42 éves sztár.  

nagy-ervin
Fotó: Spektrum Home/Birtalan Zsolt

Nagy Ervin a Tesztbeszédben azt is bevallotta, hogy régebben úgy érezte, ha hivatalosan elkötelezné magát egy nő mellett, akkor ott vége lenne az élete egy szakaszának, félt egy ilyen végső megállapodástól. Borbély Alexandrát viszont szeretné feleségül venni, szerinte hamarosan el fog érkezni az a pillanat, amikor kimondják a boldogító igent - ez mutatja számára azt, hogy végérvényesen felnőtt. 

- Az apaságtól utoljára 28-29 éves koromban féltem, azóta folyamatosan gyereket akarok. Imádok apának lenni, van egy nyolcéves, csodálatos kislányom, és úgy élem meg, mint életem legnagyobb szerelmét. A férfivá és a végleges felnőtté válásomhoz szerintem hozzátartozik a gyereken kívül az, hogy bele merek állni egy olyan döntésbe, mint a házasság - mondta.  

Ezt is szeretjük