A magyar énekes félrelépését párja is megtudta - Rácz Gergő most dalt írt botlásáról

Rácz Gergő új dala és klipje magánéleti botlásából táplálkozik.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mostantól címmel hétfőn jelent meg Rácz Gergő és Orsovai Reni első közös dala. A klip a YouTube-on jelenleg a harmadik legfelkapottabb videó, jelenleg 270 000-es nézettségnél tart, ami két nap alatt nagyon szép eredmény. A dalban az énekes élete legkínosabb pillanatát mutatja be, amikor a párja megtudta, hogy hűtlen volt hozzá. 

Rácz Gergő legújabb, Mostantól című dala saját tapasztalatokból táplálkozik. Arról a szituációról énekel, amikor párja megtudta, hogy félrelépett.

- Igen, vállalom. Volt az életemnek egy olyan szakasza, amikor botlás botlást követett. Ebből az időszakból táplálkoznak mostanában a dalaim. Nem vagyok rá büszke, sőt… a mai napig megvisel, ha erre gondolok. Utálok megbántani másokat. Igazából csak sodródtam ezekben az években - vallotta be a 43 éves sztár. 

A 43 éves sztár a klip munkálataiban rendezőként is részt vett, hogy minél élethűbben tudja bemutatni a történteket.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Esküvő pipa ✔️😉 #raczgergo #marriage #husband

Rácz Gergő (@raczgergo_official) által megosztott bejegyzés,

Az énekes, aki a ’90-es évek végének egyik legismertebb magyar fiúegyüttesével, a V.I.P. zenekarral lett ismert, majd szólókarrierbe kezdett, ma már házas ember. Szerelmét, Beát öt együtt töltött év után, 2017 őszén jegyezte el, két hónappal később, az év decemberében pedig titokban feleségül is vette.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️ #mydaughter 📷 @georginagacsi

Rácz Gergő (@raczgergo_official) által megosztott bejegyzés,

 2018 májusában Rácz Gergő újabb örömhírrel szolgált: a Mokkában jelentette be, hogy apuka lesz. Kislányuk, Lorina 2018 októberében született meg. Nemrég ünnepelték az első születésnapját. 

'90-es évek jóképű énekesi egykor és most

Sugár Berci 14 éves korában robbant be a hazai zenei életbe, majd 1999-ben, 21 éves fiatalemberként láthattuk viszont, ekkor jelent meg második albuma Bery művésznéven. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az elmúlt évtizedek alatt a '90-es évek népszerű fiúcsapatának tagjai - Sugár Berci, Rácz Gergő, Kefir vagy Ács Bálint a Shygysból.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük