Az Animal Cannibals énekese már négygyerekes apa - Qka MC csak ritkán beszél családjáról
Az Animal Cannibals énekesei Qka és Ricsipí már mindketten családos emberek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Animal Cannibals a rap/hiphop egyik magyarországi előfutáraként a kilencvenes években robbant be a hazai zenei piacon. Első kislemezük, a Takarítónő 1995-ben jelent meg. Népszerűségük máig töretlen, koncerteznek, nézettségük a YouTube-on 10 millió felett jár, és egy újabb löketet kapott, miután tavaly Kate McKinnon magyarul, élő adásban nyomta le Yozsefváros című slágerüket Jimmy Fallonnál.

Qka MC és Ricsipí szívesen adnak interjúkat, a gyerekeikről és a magánéletükről viszont csak nagyon szűkszavúan és ritkán nyilatkoznak, nem is mutogatják őket. A Spektrum Home csatornán vasárnap esténként jelentkező NőComment! című műsorban elárulták, miért. 

animal-cannibals
Fotó: TMC

Qka MC, vagyis Koller László és Ricsipí, vagyis Dósa Richárd is 2019 tavaszán lett 44 éves. Mindketten megnősültek, és családapák lettek. Qka négy gyermek boldog édesapja: 2008 nyarán kislánya született, akit másfél évvel később egy kisfiú követett, 2014 áprilisában pedig ikrekkel gyarapodott a család, egy kisfiúval és egy kislánnyal. A vicces, mégis fontos mondanivalóval járó szövegeik után nem meglepő, hogy egyikük sem szigorú apuka. 

- Végre újra lehet játszani. Azokat a játékokat, amiket nem vettek meg nekünk a szüleink, mi most megvesszük a gyerekeinknek. Az az észak-európai építős játék nagy kedvencem, és a gyerekeim is nagyon szeretik - mondta Ricsipí.

- Én rajtuk tesztelem először a dalainkat, és ha megvan a dallamtapadás, tehát egy hallgatás után vagy visszaidézik, vagy újra akarják hallgatni, akkor az a dal megvan - árulta el Qka.

animal-cannibals2
Fotó: TMC

Arról is beszéltek a műsorban, miért nem mutatják meg a feleségüket vagy a gyerekeiket, sőt, nem is beszélnek róluk az interjúk során.

- Nagyon sok rossz példát láttunk arra, amikor az emberek beengedték a magánéletükbe a nyilvánosságot - osztotta meg a nézőkkel Ricsipí. 

- És ha egyet beengedsz, jön a többi is. A szülőszobában is felhívtak, hogy "Légyszi, küldjél képet!" Küldtem: a szülőszoba feliratot - zárta rövidre a témát Qka.   

A Família Kft. gyerekszereplője ma 

A ’90-es évek egyik népszerű magyar televíziós sorozatában, a A Família Kft.-ben szerepelt hazánk egyik legismertebb ikerpárja, Spáh Dávid és Károly: ők alakították Szép Misit, illetve Ricsit. Előbbi arról is mesélt, mi történt vele a sorozat megszűnése után. 

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: www.femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük