A Hip Hop Boyz szívtipró énekese volt - Felismered 44 évesen O. G. Duckot?
Így néz ki most O. G. Duck, a Hip Hop Boyz egykori énekese.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Hip Hop Boyz a ’90-es évek egyik legnépszerűbb fiúegyüttese volt. Sok lány szobájának falán lógott Levy T. (Egry Levente), Real Action (Szűcs Zoltán) és O. G. Duck (Kalocsai Krisztián) plakátja.

A 1992-ben alakult együttesnek olyan slágerei vannak, mint a Megbántottak, A hegyekbe fönn, az Ott várok rád vagy a Ragadom-dagadom. Már a következő évben megjelent első albumuk, amit 1994-ben egy újabb követett. 1995-ben felléptek az I. Total Dance Fesztiválon és Dr. Alban, valamint az East 17 magyarországi előzenekaraként a telt házas Budapest Sportcsarnokban, illetve a Kisstadionban. 

1996-ban jelent meg a harmadik albumuk, ami két hét alatt aranylemez, két hónap múlva platinalemez lett, a következő hónapokban pedig több mint 100 ezer darab eladott példányszámmal elérte a gyémántlemez státuszt. Még ugyanebben az évben megjelent a lemez angol változata, ami több európai országban is nagy sikert aratott. Amikor Michael Jackson a HIStory World Tour második állomásaként fellépett  Budapesten, a Népstadionban, a Hip Hop Boyz a Pop Királyának előzenekara lehetett. 1998-ban aztán váratlanul feloszlott az együttes.

hip-hop-boyz-og-duck

Levy T. 1999-ben szólólemezt adott ki, majd saját kiadót alapított, és zenei producerként kezdett el tevékenykedni. Ő segített Majka második albumának előkészületeiben. 2013 óta Amerikában él.

Real Action, vagyis Szűcs Zoltán 2002-ben a Hip Hop Boyz tánciskola folytatásaként break-hiphop tánciskolát nyitott. 2002-ben alapító tagja volt a NOX együttesnek, 2004-ben pedig létrehozta az Attraction Látványszínházat, amellyel itthon és külföldön is komoly szakmai sikereket ért el.

o-g-duck-2019
Fotó: TV2/Mokka

O. G. Duck az együttes feloszlása után befektetésekkel foglalkozott, majd visszatért a szórakoztatóiparba, Hip Hop Boyz Retro Show néven ad koncerteket. 2012-ben ő lett az első magyar testépítő-popsztár, és személyi edzőként is elkezdett dolgozni. 

A 44 éves Kalocsai Krisztián a napokban azzal került az újságok címlapjára, hogy egy koncertre tartva nem engedték át a határon. A Mokka szerdai adásában elárulta: még 2018-ban egy közúti szabálysértést követett el: amíg egy rendőrautó megállt a gyalogátkelőhelynél, az énekes nem, pedig egy járókelő már lelépett a zebrára. Rögtön észlelte a hibát, megállt, és kapott egy 90 ezer forintos bírságot, amit nem fizetett be, ugyanis nem ott lakik, ahova be van jelentve, és ahova a csekk érkezett.  A második értesítés sem jutott el hozzá, így a bírság 18 nap börtönre változott. Ezért állították meg a határnál.

Szerencsére az egyik táncosánál volt bankkártya, így ki tudták egyenlíteni a bírságot. Végül a koncert helyszínére kétórás késéssel érkeztek, kárpótlásként pedig ráhúztak a fellépésre egy negyed órát, így egyórás bulit adtak. 

A '90-es évek szívtipró énekesei egykor és ma

Nézd meg, mennyit változtak az elmúlt évtizedek alatt a '90-es évek népszerű fiúcsapatának tagjai, Sugár Berci, Rácz Gergő, Kefir vagy Ács Bálint a Shygysból.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük