Sugár Berci már 40 éves – Rá se ismerni a 90-es évek szívtiprójára

Sugár Berci Bery néven vált ismertté annak idején.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sugár Berci 1992-ben, 14 éves korában robbant be a hazai zenei életbe, ekkor jelent meg első albuma Hé, kölyök! címmel, ennek egyik dala a Generál együttes "Csöngess be hozzám, jó barát" című dal feldolgozása volt. Az akkor még duci, szemüveges kisfiút 1999-ben, 21 éves fiatalemberként láthattuk viszont, ekkor jelent meg második albuma, Bery művésznéven.


Az ezredfordulón jött ki harmadik albuma Egyedül címmel, melynek címadó dalát Váczi Eszter jazzénekesnővel készítették. A duett elképesztő sikert aratott az egész országban, a dal megdöntött minden addigi magyarországi népszerűségi és rádiójátszási rekordot. Egy évvel később mégis úgy döntött, hátrahagyva eddigi életét New Yorkba költözik, és színészetet tanul. Egy ideig Stockholmban is élt, majd pár év után hazatért. Jelenleg jógaoktatóként dolgozik.

- Azt hiszem, sikeresnek mondhattam magam a popszakmában, de karmikus volt, hogy a jóga felé forduljak. A popénekesként szerzett ismertségem most sokat segít abban, hogy könnyebben eljussak az emberekhez, és megszerettessem velük a jóga páratlan koncepcióját, a gyakorlás örömét. A zenei pályámmal mostanában nem foglalkozom, mert más dolgok motiválnak. A jóga az életem – nyilatkozta még 2016-ban a life.hu-nak.

Sugár Berci 2008-ban, a TV2 Strucc című műsorban nyíltan felvállalta homoszexualitását, elárulta, 16 éves kora óta éli így az életét.

Nézd meg, mennyit változott az elmúlt évtizedek alatt a '90-es évek népszerű fiúcsapatának tagjai, Sugár Berci, Rácz Gergő, Kefir vagy Ács Bálint a Shygysból.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük