Friss fotón az 51 éves Beri Ary - Ő volt a Szerelem első vérig sztárja
Beri Ary ma már képzőművészként és zenészként tevékenykedik.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Szerelem első vérig volt az első olyan magyar film hosszú idők óta, amely a fiatalokról szólt. Az 1986 tavaszán bemutatott mozifilm egy csapásra sikeres lett, rengeteg tinilány lett szerelmes a Fügét játszó Berencsi Attilába, ismertebb nevén Beri Aryba, aki a film bemutatása után néhány évvel visszavonult a filmezéstől. Az egykori tinibálvány a FEM3 Café vendégeként elmesélte, mivel foglalkozik napjainkban.

Beri Ary már 51 éves

Joshi Bharatnak elmondta, hogy anno, amikor egyik pillanatról a másikra ismert lett, nem kezdett semmit sem a népszerűségével. Nem is készült sosem olyan életre, hogy valaha is híres lesz, akkoriban rosszul is érintette, hogy népszerű lett. A 2002-es Szerelem utolsó vérig című filmben is feltűnt, de azóta nem filmezett. Korábbi interjúiban is többször elmondta, hogy nem szeretne újra színészkedni.

Beri Ary a filmben és napjainkban.
Beri Ary a filmben és napjainkban.
Fotó: Szerelem első vérig, FEM3 Café

Kilenc évvel ezelőtt óriási életmódváltáson esett át, leszokott a cigarettáról, az alkoholról és a kávéról is. Azért döntött így, mert szívproblémákkal küzdött. Az 51 éves Beri Ary jelenleg képzőművészként és zenészként dolgozik. Már készül a következő koncertjére, ami márciusban lesz. A Neuron névre hallgató triót két másik zenésztársával, Pierre-rel és Alexeyjel alkotja, eddig még sosem léptek fel élőben közönség előtt.

- Ez nekem egy nagyon régi vágyam volt. Szerettem volna ötvözni az elektronikus zenét az élő zenével, hát harminc évet késtem, de ennek lesz az ősbemutatója - mondta.

Ezt is szeretjük