20 éve minden lány belé volt szerelmes - Krisz Rudi ma így néz ki
Friss fotón mutatjuk a '90-es évek tinisztárját, Krisz Rudit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Krisz Rudi a '90-es évek népszerű tinisztárja volt, a lányok majd' megőrültek az igézően kék szemű énekesért, aki, bár jó néhány évre eltűnt a nyilvánosság elől, az utóbbi években visszatért zenészként. A 37 éves énekes napjainkban már Krisz Rudolf néven jelenteti meg legfrissebb dalait. 

Krisz Rudi ennyit változott az elmúlt húsz évben

Zenei pályafutását a Rockonok, későbbi nevén Dominó nevű bandában kezdte a '90-es években. A tinédzser zenésznek Szikora Robi is írt dalokat, de a kapcsolatuk végül megszakadt. 1998-ban keresték meg egy debütáló album ötletével, ugyanebben az évben a Bravo Girl! Girl & Boy Tiniválasztáson közönségdíjat kapott. Debütáló albuma végül 2000-ben került a boltok polcaira Tűz címmel. Ezen hallható az egyik legnépszerűbb slágere, a Keresem a szót.

2000 és 2008 között összesen öt albumot jelentetett meg, később új területen próbálta ki magát, hat évig dolgozott egy óceánjáró hajón. Miután visszatért Magyarországra, újból a zenei karrierjére kezdett koncentrálni. Közösségi oldalán is aktívabb lett, rendszeresen oszt meg fotókat a fellépéseiről és az életéből, az alábbi felvételen Keresztes Ildikóval látható. A képet elnézve az énekes semmit nem veszített a sármjából.

Krisz Rudi Keresztes Ildikóval fotózkodott.
Krisz Rudi Keresztes Ildikóval fotózkodott.
Fotó: Facebook/Krisz Rudolf

Krisz Rudi 2018 novemberében a FEM3 Caféban elmondta, büszke arra, hogy új dalaival magas nézettségeket produkál a YouTube-on. Legutóbbi klipjét, az Egyensúlyt már több mint egymillióan nézték meg a videómegosztó oldalon.

- Bárhová megyek fellépni, rengetegen vannak, és alig várnak engem. Miután lemegyek a színpadról, már türelmetlenül várják, hogy dedikáljak - mesélte.

A sztár a nyári szezont végigkoncertezi, minden hétvégén fellép majd valahol az országban. Vannak olyan napjai, melyeken nem egy, hanem kettő-három koncertet is lenyom.

Így néznek ki a Hip Hop Boyz tagjai napjainkban

A Hip Hop Boyz volt a '90-es évek egyik legnépszerűbb fiúcsapata. Olyan örökzöld slágereket köszönhetünk nekik, mint a Hegyekbe fönn vagy az Ott várok rád. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a tagok.

Ezt is szeretjük