Krisz Rudi apa lesz - Az énekes párja 11 év után kisbabával ajándékozza meg
A 38 éves Krisz Rudi december elején apa lesz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Krisz Rudi plakátja nagyon sok lány szobájának falát díszített a ’90-es években. Az első lemezszerződését 1998-ban kötötte. A tinibálvány Homokba rajzolt szerelem vagy Keresem a szót című slágerei hatalmas sikert arattak. 2008-ig öt albuma jelent meg, aztán eltűnt a nagy nyilvánosság elől. 

Az énekes hat évig egy óceánjáró hajón zenélt. Hosszú távon viszont nem látott perspektívát a külföldön zenélésben, ezért hazatért Magyarországra, ahol a szerelme is várta.

A 38 éves sztár élete hamarosan új szakaszba lép: apa lesz. Kislánya várhatóan december elején meg is születik - árulta el az RTL Klub műsorában. 

- Már azt a pillanatot várom, amikor meglátom a kicsi szemét: hogy fog rám nézni, ne sírjam el magam - mondta a Fókuszban, ahol a félelmeiről is beszélt. 

krisz-rudi
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Milyen apa leszek? Lesznek-e elvárásaim? Mennyire leszek szigorú? Eddig volt egy viszonylag kényelmes életem, amihez foggal-körömmel ragaszkodtam, de úgy érzem, kell ez a változás az életbe. Remélem, hogy jó irányba fogja vinni az életemet. 

Párjáról annyit árult el, hogy 11 éve vannak együtt, és voltak hullámvölgyeik, de szerinte ezek más kapcsolatban is előfordulnak. 

- Kétszer szét is mentünk, de azt gondolom, ezek kellettek neki is és nekem is. Ezekből dalok is születtek - vallotta be. 

Krisz Rudi a mai napig koncertezik, és új dalokat is ír. Új klipje a Séta a Tejúton című dalához 2019. november 10-én jelent meg. Minden zenei műfajt szeret, de az utóbbi időben az elektronikus vonalon kezdett el alkotni. Sok dalszöveget a párja írt, ezekben a párkapcsolat és a szakítás is téma volt. A rajongótábora folyamatosan nő, nemrég egy tízéves kislány írt neki, akinek az édesanyja és a nagymamája is az énekes nagy rajongója. 

Lajtai Kati egykor és most

A Crystal 1998-ban alakult meg, de nagyobb hírnévre 2000-ben tettek csak szert, amikor megjelent debütáló albumuk, a Két utazó. Kasza Tibi és testvére, Gábor mellett az együttes tagja volt egy gyönyörű, fekete hajú énekesnő is, Lajtai Kati, aki a zenekar megalakulásakor csak húszesztendős volt.

Ezt is szeretjük