Kasza Tibi testvére nagyon sármos lett - A 42 éves Gábor is a Crystal együttesben zenélt
Kasza Gábor sármos pasi lett, ennyit változott húsz év alatt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2000-es évek egyik legsikeresebb együttesét, az ír zenei hangzásokon alapuló popegyüttest, a Crystal zenekart 1998-ban alapította meg Kasza Tibi, bátyja, Kasza Gábor és Lajtai Kati énekesnő. Olyan slágereket köszönhetünk nekik, mint például az Ezer hold, a Két utazó, a Jég a tűzben, a Sosem múlik el vagy a Te vagy a jel.

A Crystal hatalmas rajongótáborra tett szert, a rádiók sorra játszották slágereiket. Első albumuk rövid időn belül platinalemez lett, a második pár hét alatt aranylemez.  2002-ben az RTL Klub Való Világ című valóságshow-jának a kísérődalát, A lét a tét című számot is ők énekelték.

A trió 2010-ben oszlott fel, Lajtai Kati továbbra is énekléssel foglalkozik - ő a Sztárban Sztár énektanára -, Kasza Tibi közösségi médiasztár és befutott műsorvezető lett a TV2-n, viszont testvére, a 42 esztendős Gábor eltűnt a reflektorfényből, a tévében is csak ritkán látható. A testvére által vezetett Pénzt vagy éveket! című műsor egyik epizódjában ugyanakkor szerepelt: látszott, Gábor milyen jóképű férfivá érett az elmúlt évtizedek alatt.

Kasza Tibi "kiverte" bátyja fogait

A Kasza testvérek elmondásuk szerint mindig is nagyon jó testvérek voltak, szoros a kapcsolatuk egymással, mi több, a mai napig együtt dolgoznak, Gábor ügyvezetőként dolgozik Kasza Tibi cégeiben. A műsorvezető 2018-ban a Borsnak azt nyilatkozta, az egész birodalmat úgy építették fel, hogy mindenük közös.

Persze, ahogy az általában a testvéreknél lenni szokott, a civakodások és a csínytevések sem hiányozhattak, így rengeteg sztorijuk van gyerekkorukból. Talán az egyik legemlékezetesebb az volt, amikor Kasza Tibi jó ötletnek tartott egy játékpisztolyt grafitceruzával megtölteni. Az esetnek Gábor fogai látták kárát.

kasza
Fotó: TV2/Pénzt vagy éveket!

Gabesszal áldott jó gyerekek voltunk. Jó öltetnek tartottam a tapadókorongos kis pisztolyba egy ceruzát tölteni, megcélozni vele a bátyámat, aki, amikor ezt észrevette, gyorsan lehajolt a föld felé, egyetlenegy probléma volt, hogy egy kólásüveg volt a szájában, mivel éppen ivott. Addig volt meg az összes foga, de jobbakat kapott helyette. Ez sokkal jobb, mint az eredeti - árulták el nevetve a műsorban.

Így néz ki ma Betty Love

A 44 éves Betty Love még mindig nagyon dögös, ráadásul az alakja is tökéletes. Nézd meg a fotókat!

Ezt is szeretjük