A Fiesta szívtipró énekese volt - Csordás Tibi 48 évesen így néz ki
Csordás Tibi a mai napig jár fellépni.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Fiesta 1999-ben alakult, Csordás Tibi és Knapik Tamás alakította a popduót. Az első kislemezük 2000-ben jelent meg, miután piacra dobták debütáló albumukat Hozzám tartozol címmel, még ismertebbek lettek hazánkban. 

Rengeteg slágert gyártottak, ilyen volt a Bonita, az Angelina, a Hola mi amor, az Ebben az álomban vagy az Aki elmegy, ugye hazatér. A latin és a popzenét ötvözték, de számos romantikus hangzású daluk is volt, amelyeknek nem tudtak ellenállni akkoriban a női rajongók.

A nagy kedvenc Csordás Tibi volt, aki akkoriban rengeteg szerelmes levelet kapott. Amikor a Fiesta a legsikeresebb volt, a harmincas évei legelején járt, idén januárban ünnepelte 48. születésnapját.

A közel két évtized alatt sokat változott a népszerű énekes, ahogy azt az alábbi régi és mostani felvételek is jól tükrözik. Bár a Fiesta 2012-ben feloszlott, a zenélés továbbra is az élete része, igaz, ma már nem szerepel annyit a bulvárban, mint annak idején.

csordás-tibi-2019
Fotó: Facebook/Csordás Tibi - hivatalos oldal

Rengeteg fellépése van, főleg retró fesztiválokra hívják. Évente 150-170 koncertje van, azóta is, amióta elváltak útjai egykori zenész társától. Sokáig nem készített új számokat, ám szerette volna bebizonyítani, hogy egyedül is megállja a helyét a zeneiparban, 2018 szeptemberében jelent meg Libertad című szólólemeze.

Csordás Tibi Bárdosi Sándorral a Sláger FM stúdiójában 2019 augusztusában.
Csordás Tibi Bárdosi Sándorral a Sláger FM stúdiójában 2019 augusztusában.
Fotó: Facebook/Csordás Tibi - hivatalos oldal

Bár a női rajongói közül sokan ma is odáig vannak érte, a sztár szíve már évek óta foglalt, feleségével, Csillával kilenc éve kitartanak egymás mellett jóban és rosszban is, 2016-ban kötötték össze az életüket. Érdekesség, hogy mielőtt beleszeretett volna Csillába, elhatározta, hogy egyedül fogja leélni az életét, ezt a Story magazin júliusi számában mesélte el.

Egy koncertjén találkoztak először. Miután komolyra fordult a szerelmük, elkezdtek építkezni, a zenész saját maga tervezte meg a belső teret, a berendezést és a világítást is. A polgári esküvőjüket is a házukban tartották meg, de volt még egy esküvő Thaiföldön is.

- Nem akarok úgy meghalni, hogy nincsen gyerekem, és látni szeretném felnőni. Lassan ötvenéves leszek, és bár élhetek akár száz évig is, hetven körül már nincs mindenre garancia - magyarázta a sztár a hetilapnak.

Így néznek ki napjainkban a Hip Hop Boyz tagjai

Kíváncsi vagy, hogyan festenek a napjainkban a Hip Hop Boyz tagjai? Képes összeállításunkat megnézve megtudhatod.

Ezt is szeretjük