16 év után válik a magyar énekesnő - Évekkel ezelőtt elhidegültek férjével
Sebestyén Katja és férje 16 év után barátságban válnak el.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sebestyén Katját 2019 őszén, a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorában ismerte meg az ország. Az energiabomba, életvidám énekesnő a műsor idején is többször beszélt arról, hogy házassága több hullámvölgyet is megélt, de a problémáikat mindig meg tudták oldani. 

A karanténidőszak viszont rávilágította arra, hogy a 19 együtt töltött év és 16 év házasság sosem volt felhőtlen, évekkel ezelőtt elhidegültek egymástól, csak a gyerekek és a megszokás tartotta őket össze. 

Sebestyén Katja válik

A 38 éves sztár a Blikknek azt is elárulta, hogy nem könnyű rendőrfeleségnek lenni, és hogy barátságban váltak el. 

sebestyen-katja
Fotó: TV2

- A koronavírusos „maradj otthon” tette a pontot az i-re, nagyon nehéz volt egymással ennyi időt úgy együtt töltenünk bezárva egy lakásba, hogy nincsenek azok a dolgok, amik régebben kompenzálták a boldogságunk hiányát. Azok a programok, barátok, rendezvények, történések, amik elviselhetővé tették addig az életet, mind megszűntek - mondta a napilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Sebestyén Katja már új fejezetet nyitott az életében, egy hónapja pedig szerelemes. Egy régi barátjával találtak annyira egymásra, hogy már az összeköltözésen és a családalapításon is elgondolkodtak. 

Dallos Bogi édesanyja

Édesanyjával készült közös fotói láttán nem nehéz kitalálni, kitől örökölte a jó géneket. Az 57 éves Ágnes nemcsak szép, de nagyon fiatalos is. Sok kommentelő írta, hogy nem csak nagyon hasonlítanak, de olyanok, mintha testvérek lennének. Néhányan azt is megjegyezték, hogy az anyukája úgy néz ki, mint a Született feleségek egyik szereplője. 

Ezt is szeretjük